Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovog puta nisi zasluzio bambije. Štore ima 3 brze I 3 sprohodne, e sad ako računaš I rikverc ondak ima više od tri. Ja prskam drugom brzom na 1500 obrtaja, mada nisam merio koliko je to km/hNebitna veličina prskalice, kao ni litraža pumpe, bitno je koje su dizne, koji je pritisak i koja je brzina kretanja.
E sad štore je meni totalno nepoznat, ali kao da se sećam da ima 4 brzine. Znači drugom pri tim obrtajima bi mogao ići oko 9km/h a za te dizne bi onda trebao biti pritisak oko 4-4.2 da bi izbacio 100-110lit/kj. Ali ovo ti je jaaako odokativno računanje.
Nadam.se da sene ljutis. Ovo je bilo u saljivom tonu. Moje je veliko postovanje tvom poznavanju mehanike, a eto u mojoj avliji, od kada smo.presli na motorizovane konje, uvek se imao štore !!!E jbg. Ali kao što rekoh, nema gi štoreta u moju blizinu....
Naravno, fircik ne računam u brzinu.
Najverovatnije ce surak prodavati od agromehanike 12m kopirna krila...pa me zamolio da se raspitam koliko vredeZavisi u kakvom su stanju.... A zavisi i da li kupuješ ili prodaješ.
Koliko se sećam bilo je negde u Šapcu (ostao mi broj tel) po 350e/kom grane od 12 i 15m iz uvoza.