Kod Steve Fergusona u Rumi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre mesec dana kupio sam u Agrotrejdu sve tri membrane, dve plastične zaštite na šrafovima što stežu bočne membrane, četiri ventila i gumice ventila. Sve to je koštalo 40 evra.Da li neko zna di bi mogao da kupim ventile za leško ili agromehanika 65l pumpu ili makar samo opruge ventila
Jel imaš obe????Velika je razlika u 15 m granama i 12 m , ove prve su previše za tu konstrukciju ..12m je taman , i za njivu i za samu prskalicu , em duže traje , em su lakše , e stvaraju manje problema......na osnovu mog iskustva!
I 12 metara se uklapa na 6 rednu sejalicu u santimetar,a 15 je vec problem
Velika je razlika u 15 m granama i 12 m , ove prve su previše za tu konstrukciju ..12m je taman , i za njivu i za samu prskalicu , em duže traje , em su lakše , e stvaraju manje problema......na osnovu mog iskustva!
Sta se uklapa ?I 12 metara se uklapa na 6 rednu sejalicu u santimetar,a 15 je vec problem
U prskanju ne koristis nivelaciju ?.
Oprskali smo do sada sa njom 30-ak kj, i ekstra kako radi. Tačno je da imaju krila lokera nesme se brzo terati puna putom, ali zato kad se zabrave u prskanju milina, samo gas!Ako je pitanje za mene, ne razumem ga?
Oprskali smo do sada sa njom 30-ak kj, i ekstra kako radi. Tačno je da imaju krila lokera nesme se brzo terati puna putom, ali zato kad se zabrave u prskanju milina, samo gas!
Ovo si ti rekao,u prskanju zabravis krila i tako prskas,tako sam ja razumeo .
Ne,sad imam samo ovu veću!Jel imaš obe????