Gost 16052020
Član
Kazite mi da li se sita na diznama razlikuju po boji? Imam neka zuta i prilicno su sitna (uverio sam se danas, zapusavalo samo tako). Kako izabrati odgovarajucu gustinu sita? Dizne su trojke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada isao da oprskam neki jecam i javi mi se problem ne mogu da podignem pritisak na regulatoru dok je radio mesac pritisak je bio na 3bara i cim sam pustio grane da prskaju pritisak pao na 1-1,2bar-a mesac je iskljucen pumpa je remontovana i kupljen je novi aparat u kosmos promet zajedno sa manometrom. dizne su 4 i dzaba sam zavrnuo onaj ventil sa strane do kraja u opste nece da podigne pritisak. Sta bi moglo biti inace prskalica je RAU 440 105l pumpa sa granama 8m?
Al kad popunjavas ovaj zahtev pises cenu bez pdv tako tamo piseOvo nije prava informacija. Ne pise nigde da mora biti 50.000 din bez pdv-a vec jednostavno kazu da mora stavka biti preko 50.000 din.
Evo linka ka najnovijem pravilniku koji je izasao 14 aprila tj pre par dana. Tu se vidi sta sve treba a takodje treba procitati i pravilnik koji je takodje na ovom linku na dnu strane.
http://subvencije.rs/oprema-i-mehan...a-ministarsta-poljoprivrede-u-2014-oj-godini/
Imam prskalicu Agromehanika KranJ 440 L i čujem da ima na prskalici nekih filtera,sita koja treba odvrnuti i čistiti.Gde se oni nalaze,sem onog malog šeširića u samoj dizni?Negde kod grane i dole kod pumpe ili ...?
Problem sa sitima na diznama, moze biti i do vode, to mozda zvuci nekome smesno , ali mi smo imali veliki problem sa koriscenjem bunarske vode sa 20 met. Kada smo presli na bunar koji je busen na 50 met. problema vise nema.
Da se razumemo, problem nije u pesku ili nekim mehanickim necistocama nego u hemijskoj reakciji, kamenac ili gvozdjeProblem sa sitima na diznama, moze biti i do vode, to mozda zvuci nekome smesno , ali mi smo imali veliki problem sa koriscenjem bunarske vode sa 20 met. Kada smo presli na bunar koji je busen na 50 met. problema vise nema.
Neko od clanova je pisao i postavljao slike elektro ventila od ves masine ugradjeni na prskalici, nemogu pronaci to nigde, dali mozda ima neko da je to preradjivao pa da postavi slike?Hvala