Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na ova pitanja bi nam nabolje odgovore mogli dati kolege koji su iz Hrvatske.Šta spada pod te standarde? I šta će ljudi koji imaju prskalice koje to ne ispunjavaju?
Na ova pitanja bi nam nabolje odgovore mogli dati kolege koji su iz Hrvatske.
I obične prskalice sa 1 buretom prolaze na atestu ako su ispravne, isto kao i one sa 3 bureta.
Bio i ja i odusevio se,nadam se uskoro prinovi u dvoristu,3 bureta 12 m kopir grane 2100 e,a imaju jos masu opreme koja se ugradjuje po zelji kupcaPitajte u Agrometal Sombor. Rade punom parom, skoro sam bio tamo trazio deo za atomizer. Odusevio sam se kako to sve izgleda profi.
http://www.njuskalo.hr/zastita-gnoj...ke-prskalice-400-600-800-1000l-oglas-15293778
400 lit sa 3 rezervara 12m nivelirajuće grane ispiranje boca 1000 e,ja sam uzeo od 800 lit i još je nisam probao ali izgleda ok napravljena
Agro metal sombor ima markere sa penomJel ima neki prizvođač u ponudi dodatne opreme markere s penom
agromehanika ima u upustvu za upotrebu ali ne u ponudi...bar kad sam ja pitao