Da li neko moze da mi kaze zasto pritisak na manometru skace ,cak 2bara ,igra kazaljka gore dole? Remontovao sam moravinu staru pumpu, manometar je nov ,prvih par puta koriscenja ,kazaljka je bila zakucana na zadati pritisak ,sad pocela da skace
Skakanje pritiska moze biti iz vise razloga ali se svi ticu pumpe. Prvo moze da bude da pritisak na membrani nije dovoljan, obicno se duva na 2-2,5bara. Obicno kada nema dovoljno pritiska ne moze da se dobije dovoljan pritisak na pumpi. Drugi problem je zaglavljen ventil ili puknuta opruga od ventila u pumpi. I treci moze biti membrana u pumpi. Provere krenite redom kako sam i napisao.
Sto se tice uvlacenja tecnosti iz posude za hemijska sredstva kod bilo koje prskalice treba ispostovati par stvari. Prvo cu napomenuti na kom principu radi sistem uvlacenja. Verovatno se ne secate ali ako pogledate sliku vratice vam se bar neka informacija iz osnovne skole.
Po Bernulijevoj jednacini zbir svih pritisaka (staticki, dinamicki i hidrostaticki) u cevi pri konstantnom kretanju je konstantan. Kada se ovo primeni na Venturijevu cev koja ima suzeni deo gde se ubrzava kretanje tecnosti, dobijamo potpritisak koji povlaci tecnost iz posude. Takva Venturijeva cev se nalazi na dnu posude. Ako brzina kretanja tecnosti nije dovoljna umesto da povlaci tecnost iz posude, nivo ce se povecavati. Treba samo ubrzati kretanje tecnosti i dobice se dovoljan potpritisak za povlacenje tecnosti i uvlacenje u rezervoar. Povecanje brzine se moze uraditi na dva nacina, jedan je da se na ventilu otvori veci protok a drugi je da se poveca broj obrtaja kardana dodavanjem gasa na traktoru.
Venturijeva cev je primenjena i kod karburatora gde na suzenom delu, znamo ga kao difuzor, usled brzog prolaska vazduha, stvara potpritisak i povlaci gorivo iz lonceta karburatora.
Ventil na trecoj slici, sto je Kiraj postavio, sa Agrometalove prskalice, ne bi trebalo dirati. On je postavljen tu da se ne desi situacija da tecnost kada su svi ventili na injektorskoj posudi zatvoreni, nema gde da prodje, jer bi pri tom usled velikog pritiska pumpe, svukla neko crevo ili pokidala ventil. Tacno je da se sa njim podesi brzina proticanja ali kada se podesi treba ga stegnuti kontra maticom da se sam ne bi zavrnuo i uzrokovao problem.