Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U uputstvu za Agromehaniku pise da pritisak treba biti 1/3 od radnog!
Plastične su bolje od mesinga...Lepo im rekao,posaljite mi mesingane.Rekose ok,a stigle plasticne..
Nemam pojma ko je ovo napisao.
Trebalo bi da mesingane duze sluze,mada zavisi i od proizvodjaca.Plastične su bolje od mesinga...
Trebalo bi da mesingane duze sluze,mada zavisi i od proizvodjaca.
Verovatnu su otišle opruge na ventilima ništa strašno a ni skupo možeš promeniti samo opruge ili komplet ventil evo kako to izgledaLjudi treba mi pomoc nerazumem se bas u prskalice .
Uzeo sam moravinu prskalicu dugo je stajala malo je radila za svog veka . Garazirana svo vreme bure kao novo grane nikad lomljene , ajde zamenio sam par creva i kad ukljucim uopste nikakav pritisak nestvara na razvodniku samo u skroz gornjem poklopcu na pumpi gde je ona plocica sisti i slini. Da li je tu membrana ?? Sta predlazete da radim ?? Pumpa je mp 60 koliko je remont pumpe ??
KOLEGA ‚‚PKB‚‚ OBRIŠI PRIVATNE PORUKE ! Hteo sam da te pitam za oglas koji si postavio .Ljudi treba mi pomoc nerazumem se bas u prskalice .
Uzeo sam moravinu prskalicu dugo je stajala malo je radila za svog veka . Garazirana svo vreme bure kao novo grane nikad lomljene , ajde zamenio sam par creva i kad ukljucim uopste nikakav pritisak nestvara na razvodniku samo u skroz gornjem poklopcu na pumpi gde je ona plocica sisti i slini. Da li je tu membrana ?? Sta predlazete da radim ?? Pumpa je mp 60 koliko je remont pumpe ??