Mi cemo to hand made,slican sistem...slike za dan-dva...Namontirano,probano....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi cemo to hand made,slican sistem...slike za dan-dva...Namontirano,probano....
Na sajmu od Agrotrade,skupo ko otrov
I ja se ponovio istom kombinacijom .Jesu šefe,Lechler IDKT 12004 POM 786RSD kom + sita 104RSD
Pa to MOMOSARIC zavisi od drugog faktora - brzine kretanja
Imaju bolju pokrivenost zato su bolje za sitnije korove i veće useve ,takođe delim mišljenje da su IDK optimalnije za vetar .Probao IDKT 3 i 4 ali trenutno vratio IDK.Ja sam uzeo IDKT 120 003, onako, mogu da izdrze blazi vetar ali ipak su to kao dve dizne 015, imam na tripleksu IDK 04 pa njih koristim ako malo duva. Nisam kupio kako vi to zovete sanke i sad shvatam da sam pogresio, majku im pa zar 3000din za komad armature, ovi iz Agrotrade bas imaju marze, zna li neko ima li to negde povoljnije?
Trebaju finija sita,uzeo sam zelena sita,nemam pojma koliko su mash-aMindjusar koja si sita uzeo, znam da za IDKT dizne trebaju finija sita?
Sa ID 11003Mindjusar sa kojim diznama si do sada prskao?
Imaju bolju pokrivenost zato su bolje za sitnije korove i veće useve ,takođe delim mišljenje da su IDK optimalnije za vetar .Probao IDKT 3 i 4 ali trenutno vratio IDK.
I mene iznenadilo,al imam isti utisakJa na mojoj prskalici imam IDKT 03, ali na srednjem segmentu imam dve IDK 03 (jer IDKT jednim mlazom poliva po ramu prslkalice). Posmatrao sam ponašanje dizni na vetru (prskanje čistom vodom u dvorištu po priličnom vetru), i moj ustisak je da IDKT nema više drifta od IDK. Čak bih rekao da IDKT ima manje drifta od IDK...
Iskreno nisam stekao takav utisak,probao sam tako što sam na jedno krilo stavio IDKT a na Drugo IDK i moj utisak je bio da IDK ima manje drifta.Ja na mojoj prskalici imam IDKT 03, ali na srednjem segmentu imam dve IDK 03 (jer IDKT jednim mlazom poliva po ramu prslkalice). Posmatrao sam ponašanje dizni na vetru (prskanje čistom vodom u dvorištu po priličnom vetru), i moj ustisak je da IDKT nema više drifta od IDK. Čak bih rekao da IDKT ima manje drifta od IDK...
znaci kupio si novu mašinuJel jos traje konkurs za nabavku prskalica? Ako traje jel moze neki link