Prskalice

Nisam ja pisao radijatorske slavine,nego razvod kao za centralno grejanje,pa je post smetao nekome :osmeh:

Ma imaju Lusna sve samo sto ce cena biti priblizna nekoj Caffini ili nekoj trecoj,pitao sam sve opcije i ovo na snimku izadje jos +1500-1800+pdv na tu opremu i onda nisi siguran kako ce to raditi jer ih je jako malono ima vremena pa ce se dokazati

da li neko moze da mi kaze, ko ima agromehanikinu prskalicu, kako ispira tj. Pere glavni rezervoar, imam od 1000 l, i ukljucio sam pranje, ali mi nekako to slabo???

5e570fb1e136e5a4f060817850795b42.jpg

3f277a7425a2e55fe0ab0f59648dc09b.jpg

Ima li neko od kolega ovakvu ili slicnu regulaciju prskanja, zanima me gde mogu da nabavim onakav muski konektor da mogu da to povezem na traktor i demontiram brzo.

Ja sam radio juce sa ID 04 diznama na 4 bara i nekih 10km/h.Jako lepo pokriva i najsitnije korove.Zanosenja nije bilo iako je vetar poprilicno duvao.

Tih što se utaknu u traktor imaš i u Profiagraru,i utičnice i utikače.Svašta se još može tamo pronaći korisno :osmeh: .

Hvala svima, samo sto mi nije logicno sto su onaj konektor sa moje slike stavili na tako kratak kabal, onda ce mi trebati i musko zenski takav da bi koristio kontrolu u kabini traktora. Videcu sutra na sajmu.

Kod nas u selu ima 3 za sada,drugar jednu je uzeo od 600 litara kao sto je na slici prvoj,i ima dve od 400 koje su stigle ove godine.Za sad mislim da nije bilo nekih problema sa njima,sitnice uglavnom.Drugar nosi sa 5211 tu od 600,oce malo da se penje zeka na dva tocka,ali nije opasno.

Nazad
Vrh