mindjušar
Član
Nisam ja pisao radijatorske slavine,nego razvod kao za centralno grejanje,pa je post smetao nekome
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije smetalo zbog toga sto si napisao nego sto si brzo i post je upao izmedju moja 2 i onda je nekom magijom nestao.Nisam ja pisao radijatorske slavine,nego razvod kao za centralno grejanje,pa je post smetao nekome
Mora da su upali Rusi na forumNije smetalo zbog toga sto si napisao nego sto si brzo i post je upao izmedju moja 2 i onda je nekom magijom nestao.
Pošto nemam triplex nosače,hoću da uzmem bajonete,gumice i IDK 04(svega po 30kom) ,danas sa ID 03 nisam smeo raditiJeste,ali ako imaš i ID 03 i IDK 04,pa kombinuješ
Ja imam ovakvu varijantu isto, ovaj beli dzek se utakne u prskalicu a ne u traktor, onaj drugi kraj se utakne u traktor, imas na kupujem prodajem tih dzekova
Ima li neko od kolega ovakvu ili slicnu regulaciju prskanja, zanima me gde mogu da nabavim onakav muski konektor da mogu da to povezem na traktor i demontiram brzo.