mindjušar
Član
Nisam ja pisao radijatorske slavine,nego razvod kao za centralno grejanje,pa je post smetao nekome 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije smetalo zbog toga sto si napisao nego sto si brzo i post je upao izmedju moja 2 i onda je nekom magijom nestao.Nisam ja pisao radijatorske slavine,nego razvod kao za centralno grejanje,pa je post smetao nekome![]()
Mora da su upali Rusi na forumNije smetalo zbog toga sto si napisao nego sto si brzo i post je upao izmedju moja 2 i onda je nekom magijom nestao.![]()
Pošto nemam triplex nosače,hoću da uzmem bajonete,gumice i IDK 04(svega po 30kom)Jeste,ali ako imaš i ID 03 i IDK 04,pa kombinuješ
Ja imam ovakvu varijantu isto, ovaj beli dzek se utakne u prskalicu a ne u traktor, onaj drugi kraj se utakne u traktor, imas na kupujem prodajem tih dzekova![]()
![]()
Ima li neko od kolega ovakvu ili slicnu regulaciju prskanja, zanima me gde mogu da nabavim onakav muski konektor da mogu da to povezem na traktor i demontiram brzo.