Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravi na to...samo grane za tu prskalicu (ako su15m)su teske blize 220 kg.Treba mi pomoc u vezi prskalice i traktora. Hteo bi da kupim agromehaniku AG600l (ona sa belim buretom), a zanima me da li bi mahindra 475di mogla da je nosi punu. Prskalica je teska 220kg, a hidraulika traktora 1000kg(tako je u katalogu). Hvala unapred!
Ja imam takvu sa 12 metara krilima tezi oko 350 kg,kao sto je neko reko kad je napunis do cepa to ti je 1000kg ,ja moju nosim sa rakovicom ali napred treba podosta tegovaTreba mi pomoc u vezi prskalice i traktora. Hteo bi da kupim agromehaniku AG600l (ona sa belim buretom), a zanima me da li bi mahindra 475di mogla da je nosi punu. Prskalica je teska 220kg, a hidraulika traktora 1000kg(tako je u katalogu). Hvala unapred!
Ima kod nas i manjih i vucenih, ne znam koja te interesuje. Komsija je prosle godine kupio vucenu od 1650l sa ful opremom i prezadovoljan je. Ako bi hteo mogli bi smo otici kod njega da popricaes direktno sa njim.jel ima neko da koristi prskalicu firme AGROMETAL kakva su iskustva i mane.
Komsija je prosle godine kupio vucenu od 1650l sa ful opremom i prezadovoljan je. Ako bi hteo mogli bi smo otici kod njega da popricaes direktno sa njim.