Leko,zbog ove izjave steći ćeš veeeliku popularnost!Cito sam temu i procito i odlucio ostajem jos na Moravi,ipak ona mene sluzi neki 35 godina i nek izdrzi jos 5 pa cu menjati za sad ne Ipak je MORAVA BR 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Leko,zbog ove izjave steći ćeš veeeliku popularnost!Cito sam temu i procito i odlucio ostajem jos na Moravi,ipak ona mene sluzi neki 35 godina i nek izdrzi jos 5 pa cu menjati za sad ne Ipak je MORAVA BR 1
.ima kemija za ispiranje prskalica http://www.vsthemovet.com/pp_sc_01.htm ovo je vama dostupno a ima i drugih proizvođača
zato si i krpio sto puta jer taj git nedrzi dobroAko nije zuto bure od plastike samo kupis poliester git za auto(Bodi zelena konzerva)i mozes da je odradis kako zelis.
U tome imam veliko iskustvo,Moravu atomizer sam krpio na 100 mesta sa poliester gitom i nikad nije izdao.Samo obrusis mesto.
Uzmi negde na otpadu stari PP-aparat izvadi iz njega sodu-bikarbonu i razmuti je u prskalicu punu vode ostavi da odstoji koji dan i isperi je!U jeb..te sta da radi sad,prskalica je Morava 440 litara.Mozda ima neka hemija koja moze ovo ocistitiili novo bure kao sto kazes.