leka
Član
Planiram kupovinu prskalice a nemogu da se odlucim da li lesko ili agomehanika potrebna pomoc sugestija mane prednosti jedne i druge.hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Planiram kupovinu prskalice a nemogu da se odlucim da li lesko ili agomehanika potrebna pomoc sugestija mane prednosti jedne i druge.hvala
Mislis onako slobodno kao da mu niko ne brani
IMT ima par stranica višeNema bas puno strana spram recimo MTZ Belarus
Samo se ti sprdaj,ko visoko leti...u Moravu padaJoš će,ako sve pročita,da se odluči za moravinu
Vidis da je tema nakon sajma zamrla,treba je malo pobuditiNemojte samo da ponovo pocnemo Morava vs ostali
Probaj staviti drugi sat pa ces videti ali ja mislim da ti je sat crkao....ako imas filter na crevu u rezervoaru prskalice onda nikako nije mogao povuci neku prljavstinuZasto mi sat za pritisak ne reaguje,pritisak na diznama je jako vidljiv ili mi se bar cini ali na satu se kazaljka ne mice.
Da li je moguce da je doslo do nekog zacepljenja i na koji nacin proveriti ispravnost sata,prskalica je relativno mlada (5 god) Agromehanika
Leko ako i peocitas tek ti onda nece biti jasno sta je bolje
Koju god da kupis neces pogresiti, ali obavezno gledaj da krila budu sto sira i sto jacu pumpu.