mindjušar
Član
Možda neko prekopira na moravuSamo ti, prijatelju izbacuj slike, gledamo i mi koji slabije pisemo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda neko prekopira na moravuSamo ti, prijatelju izbacuj slike, gledamo i mi koji slabije pisemo...
Ne moze se poslati poruka sa jednim smajlijem pa moram ovako:JESSERNIGG - - - - - - - - - -
Kako bih to mogao da proverim, skinem crevo sto ide iz bureta u pumpu, jel? Nikad nisam otvarao nikakvu pumpu od prskalice, ne znam uopste sta je unutra, kako izgleda? Svaka pomoc bi mi dobro dosla.Verovatno ti je zapušio dovod smese u pumpu
Pozdrav svima na forumu. Imam problem sa prskalicom, Agromehanika Kranj od 330L. Jednostavno je prestala sa radom, Kada upalim kardan ne stvara pritisak, kada okrenem u polozaj da prskam isto nista, jednostavno ne radi. Nisam nikada imao problema sa prskalicom tako da i ne znam sta bi moglo biti. Kaze mi komsija da su najverovatnije otisle neke gumice ili membrane i da se njemu isto to desilo pre par godina i da je on poslao u Cacak kod Bate, oni mu zamenili neke gumice i radi normalno. Sta ciniti? Hvala unapred.
membrane sto posto,a mozda su i klipovi kad rasturis samo ce ti se javiti,prosto je kao pasulj!
Pozdrav svima na forumu. Imam problem sa prskalicom, Agromehanika Kranj od 330L. Jednostavno je prestala sa radom, Kada upalim kardan ne stvara pritisak, kada okrenem u polozaj da prskam isto nista, jednostavno ne radi. Nisam nikada imao problema sa prskalicom tako da i ne znam sta bi moglo biti. Kaze mi komsija da su najverovatnije otisle neke gumice ili membrane i da se njemu isto to desilo pre par godina i da je on poslao u Cacak kod Bate, oni mu zamenili neke gumice i radi normalno. Sta ciniti? Hvala unapred.
Ako ti nešto znači.... Citiram: Imam problem sa prskalicom, Agromehanika Kranj od 330L.
Pumpa je 60 L/min, nosi oznaku BM-2 Nije mi usput nikako, daleko sam ja, ali hvala u svakom slucaju. Pokusacu da to spakujem kad nabavim klipnjace, javicu konacan rezultat. Ako ne budem uspeo, trazicu majstora. Imam stampano uputstvo sa katalogom delova posto je kupljena nova, ali eto nije lose imati i u elektronskom obliku. Mozda nekome zatreba pa da pomognem. Nesto nije htelo da posalje PP, ne znam da li sam uspeo, poslao sam ti e-mail. Hvala jos jednom.Sorry, utakmica i forum očito neidu ruku pod ruku
@VetMed, 65 litarsku pumpu imam u dijelovima, poklonim ti je (ispravno što ti fali)., ako ti je autoput Zg-Lipovljani usput...
Prije 10-tak godina sam prvi puta rastavio tu pumpu...
Ako su otišle klipnjače, vjeruj mi, bez iskustva ćeš ih teško vratiti na mjesto. Potrebna je hidraulična preša, hrpa strpljenja, i kutija cigareta da se sve vrati tamo gdje je bilo
Ako ti treba katalog rezervnih dijelova, daj mi e-mail na PP