Imam jedno pitanje.....
Hteo bih da kupim 3-klipnu,eventualno 4-klipnu,tj raspon od 105 do 150lit,pumpu marke agromehanika,comet,ar, ili neku 10-u marku,nebitno, i razvodnik-regulator pritiska za prskalicu koju pravim. Na agromehanikin razvodnik PR-3BF/5+1 sam bacio oko,ali dolaze u obzir i neki drugi regulatori slicni njemu ili slican od drugog proizvodjaca. Znaci 5 sekcija + 1 za mesac i predfilter po mogucnosti. Jedino ne mora imati one male crvene tockice za podesavanje kao AM-ov razvodnik. Ako uopste postoji takav razvodnik kod drugih proizvodjaca....
E sad pitanje..... Pitanje je naravno finansijskog karaktera:
Gde je najjeftinije da kupim pumpu i razvodnik?
Da ne bude da nista nisam trazio i da cekam odg na tacni evo nabrojacu firme koje su mi u planu da nazovem:
Mlaz,Agroprofil,Agrotrade,Kosmospromet,Agrometal,Agroart,Jugometal,Best i co,Agritechnicom,Morava-Pozarevac,Agroferocop,Agrosumadija,Agrol i VGP.
Ako mislite-znate da nekoga od pomenutih firmi ne treba da zovem i ta informacija mi znaci! A ako znate jos neku firmu koja prodaje trazene "komponente",a da sam je izostavio,bio bih veoma zahvalan na informaciji.
I zamolio bih clana Tesla ako jos uvek ima link za uputstvo,koje se inace ne vidi u ovom citiranom postu,da ga okaci opet. Post je na 37 strani ove teme.
Evo uputstva od Agromehanike za podešavanje regulatora PR-3BF/5+1
Obratite pažnju na tačku 7!
Inace kada sam uradio C/P Teslinog teksta u google dobio sam ovo
https://www.google.rs/search?q=pode...hannel=fflb&gws_rd=cr&ei=MKOLU_f8L6WY1AWsjYBI
i tu se vidi link,pretpostavljam od uputstva,ali kada saam link pokusam C/P na google ne dobijam nista....
Unapred zahvalan.