nikola ilic
Član
Ovo kao da su deca iz opste-tehnickog radila,grane lose resene,to bure kad upadnes u vagas ima da iskoci iz rama....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si pratio temu ja sam stavio sliku moje prskalice iz 1993 godine sa slicnim buretom,samo se utisne u ram,nikad nije ispalo a putevi su mi ekstra.Ovo kao da su deca iz opste-tehnickog radila,grane lose resene,to bure kad upadnes u vagas ima da iskoci iz rama....
Pa pazi,ideja ti je krajnje zanimljiva,mislim da te nece ni saslusati.To ti je kao da ja idem sad u IMR i kao ja cu njima da dam predlog da mi daju novu Rakovicu i ako ona izdrzi da iscupa bukvu u Ceru ima da vam platim duplo,znas sta bi mi rekliUstvari nebi mi ni rekli jer u IMR nemogu ni da udjem tek tako.
Moravino trziste se zna gde je,a to je centralna Srbija i oni na to tipuju,i sam covek danas kaze da im se najvise traze prskalice 330 i 440 litara u centralnoj Srbiji.Izbacili su i neki veci model sto je lepo jer ima i kupaca sa vecim povrsinama u Vojvodini koji nisu toliko zahtevni po pitanju prskalice da traze dlake u jajetu.
Sve je to lepo a o ceni niko ni reci u odnosu na ostale proizvodjace.
Jesi hteo mene da citiras ili nekog drugog?I sta si sad hteo reci da vi sa tim ultra mega giga buradima bolje prskate nego mi u centralnoj srbiji?nama neuspeva pskanje jer su nam prskalice moravine a vama uspe extra jer imate svemirske?p omeni je bure bure,bitne su dizne i pumpa cije i je i u kakvom je stanju...
Pa Cveja je pisao kako po zelji prave i ojacavaju.
Vlado gresis oko strane mehanizacije,MNOOOGI uvoznici ozbiljnim kupcima daju na probu masinu pre kupovine.
Jesi hteo mene da citiras ili nekog drugog?