kroka
Banned
Evo ja sam u ostroj diskusiji sa moja 4 hektaraA koliko bilans treba da nam bude da bi mogli da se ukljucimo u diskusiju kao kompetentni? Ne mozemo svi da radimo hiljade hektara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo ja sam u ostroj diskusiji sa moja 4 hektaraA koliko bilans treba da nam bude da bi mogli da se ukljucimo u diskusiju kao kompetentni? Ne mozemo svi da radimo hiljade hektara.
Procitaj ponovo,ja ne prskam sa ekstra,giga,mega buretom vec sa obicnom prskalicom i ne treba mi bolja,a kad sam rekao Centralna Srbija mislio sam na Srbiju juzno od save i dunava.Izgleda da se nismo razumelida tebe ..
Brate mili i ja sam u Srbija,samo zapadni deo centralne srbije.I sta si sad hteo reci da vi sa tim ultra mega giga buradima bolje prskate nego mi u centralnoj srbiji?nama neuspeva pskanje jer su nam prskalice moravine a vama uspe extra jer imate svemirske?p omeni je bure bure,bitne su dizne i pumpa cije i je i u kakvom je stanju...
Па ако гледате дизне што на те агромеханике купујете ЛЕЦХЛЕР или друге дизне и мењате словенске?Пумпа је Комет,међубољима у европи,такође и разводник.Ako je ram I krila jaki na moravi sve ostlo se da doterati,pumpa,razvodnik,dizne tako da treba gledati pozitivne stvari domaće privrede.
Па ако гледате дизне што на те агромеханике купујете ЛЕЦХЛЕР или друге дизне и мењате словенске?Пумпа је Комет,међубољима у европи,такође и разводник.
Vi napraviste spektakl sto je jedna FABRIKA pocela da imitira malu privredu. Umesto da su razvili nesto svoje oni tek sad rade ono sto je jedan privatnik u NSu poceo pre 15 godina i ne samo on,nego i mnogi drugi. Dunulo im iz D u glavu!
Al imaju ATEST,jedini u zemlji Srbiji
dobraaaaaaaaaaaaaa...malko je velika za 533?
Gluplji post na ovom forumu još nisam pročitao.Na sajmu idem da pregovaram za tu moravu od 1200 lit. Da vidim smeju li gospoda da podpisu dogovor. Ako puca da plate pi duplo a ako ne ja njima duplo. Pa cemo da vidimo sta ce se posle pricati. Ovakva prskalica ako nije u fulu je sramota za poljoprivredu. Pre svega jer nema ucinka. Jedno obicno elektrootvaranje nisu stavili. Jer traktor koji nju nosi mora imati bar 5000 kg.
Znaci ozbiljnosti malo se trazi, ja ju nevidim. U svu ovu diskusiju uplicu se ljudi ciji godisnji bilans prskanja je oko 100-250 ha. Sto je verujte malo za ovakvu prskalicu. Pa makar ju davali i dzabe.
15m grane ima u ponudi.Stvar je u tome da ju kupim. Ali ako,se,raspadne da oni meni vrate pare i plate cenu jos jedne ( to je dokekle i cena hemije koja se nalazi u buretu prilikom prskanja repe. A ako se nedogodi nista ja im dam pare za jos jednu. Ja sam u toliki rizik spreman ici. Jer verujem u ono sto sam video.
Niko nije pitao za 15m grane, eko mikser (500e) a kad treba 30 litara hemije istresti svi dobiju mlade. Zato hajde kad kazemo da je jeftinija nek onda bude u istoj opremi. Pa da se zna o cemu se pise.
Original Comet.Ovde niko nepominje pumpu...jel to orginal comet ili se to sklapa u moravi