Pa da je radila neka gradcka devojka pa ajdSvaka cast za slike, objasnjenja i detalje........Da nisi je slucajno okretao na krov, da vidis da li je musko ili zensko???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa da je radila neka gradcka devojka pa ajdSvaka cast za slike, objasnjenja i detalje........Da nisi je slucajno okretao na krov, da vidis da li je musko ili zensko???
Otkud sad 4mm kad je lepo jedan "stučnjak" rekao na predhodnim stranicama da su cevi debljine zida od 3mm i da će to pući odmah prvi dan za razliku od njegove agromehanike koja je pukla čak drugi dan.Cevi su debljine zida 4mm,ojacanje na coskovima
Sinoc mi je Mirko pokazao sliku tvoje prskalice,mogu reci Bravo!!To je cist primer da moze i u Srbiji da se uradi nesto dobro.I sta joj fali ako je uradjena kvalitetno,domaci proizvod ali....sad ce neko reci nije kao AM....A moja maloprivredna ima 3 godine garanciju..
Ako su oni slagali mene ja lazem vas.Otkud sad 4mm kad je lepo jedan "stučnjak" rekao na predhodnim stranicama da su cevi debljine zida od 3mm i da će to pući odmah prvi dan za razliku od njegove agromehanike koja je pukla čak drugi dan.
Bilo je skuceno poyadi pa nisam mogao detaljnije da pogledam.Cveja Po da li si gledao da li se grane mogu podizati gore i koliko maksimalno mogu se dici gore
Pitao sam Ja Akcionarsko drustvo.Nastavljaju sa radom i posle 15 og Maja...Jedino sto nisam pitao a pitacu je jeli firma privatizovana i ko je sad vlasnik.
Jos jednom Bravo za slike,sad se jasno vidi kako je uradjena prskalica.
- - - - - - - - - -
Takodje imaju u ponudi i od 800l ali trenutno nema na stanju(par komada sto su napravljene prodate unapred).Evo i od 600l
Razvodnik na M 660E sa slike je slovenacki Vrecek!Mogli su i razvodnik promenuti
Ne izgleda da si ti strucnjak pa nam objasni zasto bi je uzeo?Jooooooj braco mila sto je ova zemlja puna raznoraznih "strucnjaka"...Manite se "strucnjaci" vaseg zakeranja na svaku sitnicu lomi se ovo,krivi ono,slabo vamo,tanko tamo,moja prskalica je AM i zadovoljan sam sa njom i to jako ali cim odradi svoje parkiracu sebi jednu lepu plavu bez razmisljanja.