e baš si nam rekao,jos samo da razumemo jel treba da je to skupo ili da ga negde pogledamo?Za ovu od 1200l elektronski razvodnik kosta svega oko 1000e.Pa vidite sad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e baš si nam rekao,jos samo da razumemo jel treba da je to skupo ili da ga negde pogledamo?Za ovu od 1200l elektronski razvodnik kosta svega oko 1000e.Pa vidite sad.
Recite vi meni sta ocekujete od prskalice koja kosta 2000e?!Evo dajem ja vama 2000e kupite mi novu Amazon prskalicu od 1200l.e baš si nam rekao,jos samo da razumemo jel treba da je to skupo ili da ga negde pogledamo?
Nije u tome stvar baš! Kome treba prskalica od 1200l,treba mu prskalica da RADI,prskalica na koju može da RAČUNA i da se OSLONI,jer jedan dan da izda šteta može biti veća od 2000euraNemojte generalizovati stvari za nekog ko ima 5- 10-15 hektara zemlje ova Morava je za njega kao Amazonka drugo su velike parcele i veliki igrači gde je i " sramota " ne imati Amazonku , Agro mehaniku , Leško itd. tako da je svaka pa i ova Moravina ekstra ako odrađuje posao
Ja je necu ni gledati kada vidim plavo bure bezim ko "djavo od Krsta"Imao sam nekada moravu sa metalnim buretom istim razvodnikom kao na ovoj novoj,ali sa komet pumpomjedva čekam sajam da vidim to čudo uživo
Moja je placena 700e + 20e prevoz,istih specifikacija AM kosta okruglo DUPLO vise,a da li vredi dati toliko vise para prepustam na procenu onima koji ce kupiti.Sinoc mi je Mirko pokazao sliku tvoje prskalice,mogu reci Bravo!!To je cist primer da moze i u Srbiji da se uradi nesto dobro.I sta joj fali ako je uradjena kvalitetno,domaci proizvod ali....sad ce neko reci nije kao AM....