Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam razmišljao prije cca godinu dana. Mislio sam si za atomizer ali nigdje nisam mogao naći sa teflonskom membranom, odgovarajućeg protoka i da podnosi pritiske oko 15 bara. Gotova rješenja od proizvođača prskalica su preskupa. Mislim da je za KŽK venti koji prekida centralni dotok oko 500€.
Bolje na vazduh
Zato će čiko sebi nabudziti nesto jeftino! Mislim da je sasvim dosta jedan elektroventil od 180 stepeni samo za mesanje/prskanje, a delove grana ostaviti jer se manje koristi!
I nismo se razumeli,pisao sam o otvaranju i zatvaranju razvodnika na prskalici
Gorane, nismo se razumeli, mislio sam da iskljucivanjem kardana tj pumpe sprecim kapanje dizni na uvratinama pomocu takozvanih antikap sita.sita i dizne nemogu da zaustave curenje iz grana
ali moze ovakav ventil pored dizne
Ima kod agromehanike tako nešto.
Ima kod agromehanike tako nešto.
Kupio sam ja prosle godine taj elektroventil u firmi Agrotehnikom Zrenjanin,Marka uredjaja Arag kostalo je mislim 180e. Samo prskaj mesaj, bez kontole pritiska.
Postoje sita koja sprečavaju kapanje dizne,na staroj RAU prskalici sam imao takva sita sa membranicom
Kupio sam ja prosle godine taj elektroventil u firmi Agrotehnikom Zrenjanin,Marka uredjaja Arag kostalo je mislim 180e. Samo prskaj mesaj, bez kontole pritiska.
Sad cu malo da uskocim u vasu temu, jel znas da li ta firma salje robu kurirskim sluzbama.