Napraviš nosač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej Gde si zakačio senzor I magnet?
Ја Вам кажем да тако треба. Наравно да је пракса најбитнија, нарочито када се примени знање. Машине и служе да би се примениле у пракси. Многи би могли са овог форума много да науче, али канда више воле да се уче на својим грешкама. То за фотеље не бих да коментаришем. Уопште нисте меродавни да за некога нешто тврдите, а да при томе немате појма ни ко је, ни шта је радио.А ко вам казе да тако треба. Они из фотеље који прскалцу нису ни видели узиво, мислим да је пракса ипак најбитија
Ja sam koristio crvene cetvorku i nisam nesto preterano zadovoljan sa njima....Postovane kolege, kakvo je vase misljenje o kvalitetu i da li neko koristi dizne italijanske firme Arag. Vidim da se razne vrste mogu kupiti po dosta povoljnim cenama. I jos jedno pitanje, kolika je trajnost plasticnih dizni?
To lepo kazes,ali nekad nesmes jer sa svih strana ima promotera fabrickih kombinacija pa nedaj Boze da neko kaze protiv fabrickih dizni.Свако има право на своје мишљење ,а форум служи да се оно изложи
Било би лепо када би знали да направите дизне са карактеристикама које задовољавају квалитетно прскање. Тестирањем оригиналних добијају се одлични резултати, а тестирањем дизни из ''мале привреде'' лоши резултати. Нека користи ко какве хоће, али немојте тврдити нешто што није истина.To lepo kazes,ali nekad nesmes jer sa svih strana ima promotera fabrickih kombinacija pa nedaj Boze da neko kaze protiv fabrickih dizni.