Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje nego ikakva elektronika!
Samo treba par metara creva!!!!
@Srdjan Žorž@ па не радите добро. Лепо је када у пракси можете да проверите оно што сте научили. Овде се баш то и покушава. Нико Вас не тера да радите нешто што нећете, али покушајте да не занемарите величину, облик и квалитет распрскивача. Такође, важни су и други елементи, посебно брзина. Тако као Ви, то сви знамо. Ја ипак радим онако како треба.
kupi agromehaniku i ne razmisljaj,ja imam onu staru ima 30 god radi kao satZamolio bi uvazene kolege da iznesu misljenje u vezi kupovine nosene prskalice od 600-660l. Dvoumim se izmedju
1."morave 660l" + rezervoar za pranje ruku 10l +40l za pranje prskavice,grane 12m fiksne sa trokrakim diznama 1550eura, pumpa i razvodnik italijanski marke "comet"
2. "agromehanika"600l zuto bure ,grane 12m fiksne 1500e
Do skoro sam imao agromehaniku 440l i radila je perfektno, pre toga sam imao moravu 440bila je dobra ali agromehanika je bolja. Da li je neko koristio ovu novu Moravu sa cometovom pumpom??? Unapred zahvalan na misljenjima i zapazanjima istih
Nedeljko,nemam prskalicu moravinu ali imam atomizer ,blago rečeno sve osim pumpe i razvodnika katastrofa kvalitet,nekoliko mojih prijatelja ima takvu agromehaniku i svi prezadovoljni i svi se kaju što nisu uzeli sa kopirnim granama.
- - - - - - - - - -
Imenjače koliko su precizne te auto navigacije što se tiče merenja brzine? Probao sam s onim biciklometrima i odmah ga skinuo nije ni ničemu.Staviću ćeri na bicikl.