nikola indjija
Član
I ja sam se z.....o sto nisam uzeo id,a sada mi se nedaje 300 evrica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posto se radi o meni da odgovorim,internet placam 450 dinara mesecno,inace je 890 dinara mesecno ali sam uzeo sa komsijom po-pola pa zajedno koristimo.A za internet 15 eura mesečno se nađe?Pričaš gluposti.
- - - - - - - - - -
nisu one baš tako skupe
Da ,sa keramickim uloskom im je ta cena.Imam prskalicu Skotarek sa istoimenom pumpom od 2004.godine od pocetka sa ID plavim trojkama diznama sa keramickim uloscima.Poprskala je kod mene jaaako puno ha do sada a i dalje je u radu.Na novu prskalicu koju sam kupio stavio sam idk dizne zbog vece kolicine kapljica nadajuci se istoj toleranciji na vetar a boljoj pokrivenosti sredstvom- ali sam pogresio.Sada su zamenjene id diznama istim kao na Skotarek-u koji radi vec devet godina bez greske.900 din za koje? Keramicke? I ja mislim da su sve skupe , ali bez njih ne valja! Po mom skromnom misljenju su injektorske dizne ipak vredne svojih para jer je razlika ipak ogromna!! Jedino nikako nepodrzava ovo sto sami buse rupe i budze nesto!?!? Pa posle nije uspelo prskanje, nevalja otrov, skup otrov, nije rodilo....
Za mene je prskanje stvar koja se veoma precizno mora odraditi ( kao i sve ostalo )
Ne slazem se sa tobom!Manja kolicina vode po jedinici povrsine da,ali ne i manja kolicina sredstva tj. hemije.Hemiju ne smes smanjivati.Sta bih jos dodao je da se sa znatno manjom kolicinom zastitnih sredstava uradi ista povrsina jer su gubici mnogo, mnogo manji pa tako moze da se desi da se samo pri jednom tretmanu ustedi za dizne za vetar. Gledam ljude koji prskaju sa obicnim diznama i cesto vidim da magla odlazi ne na komsijsku njivu nego kilometrima daleko. Vecina zavrsi na pogresnom mestu, a ne na njivi koju prskaju.
Koje dizne onda uzeti za vetar.ID ili IDK,03 ili 04?