Srdjan Žorž
Član
E kod mene je promer u mm jer su pravljene a ne fabricke.Imam i od 1,5mm koje sam koristio nekoliko godina pa se rupe prosirile i zato su zamenjene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ok, za koje vreme? uzmimo npr dizne 1 kojih ima na prskalici 16 dobije se oko 72l, verovatno u minutu?Ja se izvinjavam ali oznaka na diznama 2,3,4,nije milimetarska oznaka već protok u galonima pod pritiskom od 2,8 bara samo ne znam da li je u pitanju Američki ili Britanski galon u pitanju jer postoi razlika Britanski iznosi 4,54 litra a Američki 3,78 litara
ali znam da nije milimetarska oznaka
@ cicimoric Da li je to prskalica u fulu?
Prave falš prezervative da neće dizne,vidio dam dizne kao leher a na njima piše keher.Srdjane svasta sam cuo,al da neko pravi dizne...
Na 1mm sam mislio i na 1,5mm to je kucna radinost i to je u mm sigurna mera a 4ke su fabriki brojevi na crvenim lehlerovim diznama koje koristim kada je malo jaci vetar.Srdjane nešto si pobrkao očito , ako su i pravljene dizne nevjerujem da koristiš 4mm , te bi mogle eventualno u prihrani tečnim djubrivom . Možda si mislio na 0.4mm ili tako nešto.
Mali,ima na pijaci i u Rumi i u Smederevskoj Palanci jedan cicica koji donosi pravljene dizna sa puzom u sebi koji se vrti i pravi kupastu maglu za prskanje sa malo vode i dobra pokrivenost biljke sa obe strane.Srdjane svasta sam cuo,al da neko pravi dizne...
Mali,ima na pijaci i u Rumi i u Smederevskoj Palanci jedan cicica koji donosi pravljene dizna sa puzom u sebi koji se vrti i pravi kupastu maglu za prskanje sa malo vode i dobra pokrivenost biljke sa obe strane.