talianu
Član
Paore za sve si u pravu osim za 100 eura košta upola možda malo preko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cele godine prskam sa njima,imam triplex nosače ali one druge dizne ni nekoristimImam pitanje za korisnike dizni IDK, recimo za 120 03... da li se isplati uzeti ih u odnosu na obicne 11003, tj da li se vidi izvesna razlika u radu u vetrovitim uslovima, koja opravdava cenu istih? hvala!
Imam pitanje za korisnike dizni IDK, recimo za 120 03... da li se isplati uzeti ih u odnosu na obicne 11003, tj da li se vidi izvesna razlika u radu u vetrovitim uslovima, koja opravdava cenu istih? hvala!
Bravo,preparat zna da kosta dosta i da iscuri a ova pukotina nije mala uopste,preko celog bureta od dna do uvis.Ovi sto rade branike od auta i ostale krpezi nece niko to da zakrpi,kazu branik stoji na autu i ne pomera se i nema opterecenje a kad se naspe bure puno vode i ide po lepom putu do njive tu su velika naprezanja i moze da pikne samo tako.Da je poliestersko kao na moravi to bi se lako resilNovo bure kosta oko 100 eura, a rastvor koji napravis u 440 litara moze da kosta i vise od toga. Ne znam da li vredi rizikovati![]()
Uzeo ovu jesenas i prezadovoljan sam. Bilo je dosta sitnica za popravku ali se se na kraju ipak isplatilo.