talianu
Član
Paore za sve si u pravu osim za 100 eura košta upola možda malo preko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cele godine prskam sa njima,imam triplex nosače ali one druge dizne ni nekoristimImam pitanje za korisnike dizni IDK, recimo za 120 03... da li se isplati uzeti ih u odnosu na obicne 11003, tj da li se vidi izvesna razlika u radu u vetrovitim uslovima, koja opravdava cenu istih? hvala!
Imam pitanje za korisnike dizni IDK, recimo za 120 03... da li se isplati uzeti ih u odnosu na obicne 11003, tj da li se vidi izvesna razlika u radu u vetrovitim uslovima, koja opravdava cenu istih? hvala!
Bravo,preparat zna da kosta dosta i da iscuri a ova pukotina nije mala uopste,preko celog bureta od dna do uvis.Ovi sto rade branike od auta i ostale krpezi nece niko to da zakrpi,kazu branik stoji na autu i ne pomera se i nema opterecenje a kad se naspe bure puno vode i ide po lepom putu do njive tu su velika naprezanja i moze da pikne samo tako.Da je poliestersko kao na moravi to bi se lako resilvako mu preostaje da kupi novo,kaze kum uzece od 330 litara to mu bolje odgovara,cena 6920 din na kucnu adresu ne placa se brza posta,ima cep poklopac.Izadje 60 eura,najsigurnija varijanta.Novo bure kosta oko 100 eura, a rastvor koji napravis u 440 litara moze da kosta i vise od toga. Ne znam da li vredi rizikovati
Uzeo ovu jesenas i prezadovoljan sam. Bilo je dosta sitnica za popravku ali se se na kraju ipak isplatilo.