nikola indjija
Član
Moze biti i ventil u pumpi istruli opruga,dali pulsira kada radi,dali je pomesala vodu i ulje ili gubi ulje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kuciste sa lezajevima ti je zapravo komplet glavcina od yuga/stojadina/zastave.Samo kuciste je oko 1100din,novo u prodavnici sa sve lezajevima.@ KR
Odlično odradjeno.
Od čega je kućište i kakvi su lezajevi?
Da li znaš koliko košta fabrička kopirna grana, a koliko će tebe koštati?
Ako mislis na mene,po meni konstrukcija sto sve to nosi je ok snazna.Ne bi trebalo da bude problema,nadam se.Kirs ja mislim da ovaj tvoj sistem za kopiranje ima da ti razvali celu konstrukciju na prskalici. Ti si ga napravio svojski i domacinski , ali dzabe kad su ovi u Agromehanici stedeli na materijalu.
To je od clana dicki.@Kish, zeljko, isti ovakav sistem kao sto je ovaj vas sam video kod jos jednog clana, stim sto je on gore montirao motor od tv antene i elektricnim putem pozicionira krila kako mu odgovara. U kabini traktora ima dva dugmeta kojima regulise polozaj krila. Kad sam video nisam mogao verovati kako jednostavno a odlicno funkcionise.
Здраво свима.
Шта мислите о Бата прскалицама?
Хтео бих да купим за прскање крушке, па ме занима да ли да узимам ону са вентилатором или обичну са дизнама...
Treba kopirati ona dva španera koji idu u original ugradnji kopir krila.Krila mora da budu striktno u balansu.Na njih nivelišeš da ravno stoje tj. da neko ne vuče prevagu.