KishRobert
Prijatelj Foruma
Jos da dodam,na snimku ja 2-3 puta zanjisavam krila,tako da to mozda jos vise deluje da se dugo klate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta mislite o Wirax prskalicama ,jel poseduje neko ovakvu ili slicnu od 600 ili 800 l
Druze isprazni sanduce da mogu da ti odgovorim.
Ako mene pitas,te od 600lit,trenutno kod njega na stanju sto ima,nema ni jedan kopir.Pa ček sad.Jel ove što se trenutno prodaju imaju kopir krila ili ne?
kish neces moci da ih zaustavis kad budes radio sa prskalicom ja sam prekopirao sa rau prskalice isti takav sistem samo sto sam stavio dva amortizera od fiata brava odgovaraju i nisu skupi na najlonu 3000din par i sve mi radi superEvo snimke kako radi,kod kuce i kad su krila prazna.Ne izgleda lose.
Sta nece raditiTo tako nece raditi ni po asfaltu a ne po neravnom terenu! Pogledaj malo kako su to slovenci resili na agro mehanikinim granama.
nemoze neda joj amortizer on polako ublaziva udar tako da nemoze da ljulja previse da nisu slovenacke prskalice napravljenje bolje od rau prskaliceAron brate da to ne ljulja previse?
Sta nece raditi