Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Не придај значај провокацијама.Po čemu ?
Ако се секираш због рата то је ОК а ако се бринеш због празних рафова, не брини. Ти празни рафови ће да напуне твој ћуп злата за време рата.Ne daj Bože da dođe do nekog većeg rata u svetu naši rafovi će biti prazni

Šta će na ovoj listi Kuč Kragujevac kad su oni pod stečajom i duguju nam teške pare ima 2-3 god.
И ја сам то чуо. Како ли су дошли у такву ситуацију кад су имали добре производе и добру продају а ето и вама нису плаћали ажурно (значи бесзкаматни обртни капитал)?Šta će na ovoj listi Kuč Kragujevac kad su oni pod stečajom i duguju nam teške pare ima 2-3 god.
Ne znam zasto su otisli kod njih na noge, kad je juce u mrcajevcima dogovor bio da se nigde ne ideNjima na prag na pregovore... eeeee svake godine u prvi razred.. Nek dodju u stalu neku da se odrade pregovori kako dolikuje, na mestu o kome se pregovara. Lako je biti vladar iz dvora, izadji u narod pa budi vladar ako si pravi !
NemogućeAko mogu ovde da pitam. Samo da me neko ne razume pogrešno. Kapiram da su mlekari u ogromnom problemu, mnogi stavljaju katanac jadni.
Pitam iz neznanja samo.
Zašto se ne proizvodi mnogo više sira i prodaje po 300, 400 dinara? Pa bolje i to nego prosuti mleko. Ili ne ide tako? Sir u BG na pijacama ko zlato (700-800rsd), a mleko se prosipa.
Verovatno nije to tako kako mi izgleda, jer bi ljudi to i radili, nisu glupi, al ajd neko ko se razume da objasni.
Hvala.
Nemoguće je usiriti 200,300,500 litara mleka dnevno ukoliko nemate mašine za kuvanje i uz sav posao oko krava. Mi smo uspevali da usirimo 40-50 l, a ostatak prosipali i tako 5 dana. Prosuli smo oko 1000 l.Ako mogu ovde da pitam. Samo da me neko ne razume pogrešno. Kapiram da su mlekari u ogromnom problemu, mnogi stavljaju katanac jadni.
Pitam iz neznanja samo.
Zašto se ne proizvodi mnogo više sira i prodaje po 300, 400 dinara? Pa bolje i to nego prosuti mleko. Ili ne ide tako? Sir u BG na pijacama ko zlato (700-800rsd), a mleko se prosipa.
Verovatno nije to tako kako mi izgleda, jer bi ljudi to i radili, nisu glupi, al ajd neko ko se razume da objasni.
Hvala.
Ceo karambol sa mlekom u našem kraju je nastao upravo zbog njih. Nama su ostali dužni oko 500 000 din. još iz 2023 god. Otkupljivač koji je vozio za njih ispao iz koloseka(prevozio oko 15 t.) i na kraju prestao da otkupljuje a druge mlekare nisu htele da nas prihvate jer su i one bile u problemu sa viškom.И ја сам то чуо. Како ли су дошли у такву ситуацију кад су имали добре производе и добру продају а ето и вама нису плаћали ажурно (значи бесзкаматни обртни капитал)?
Aha, to je to. Pretpostavio sam da je tako nešto, samo sam hteo pojašnjenje, da bih znao. Hvala na tomeNemoguće
Nemoguće je usiriti 200,300,500 litara mleka dnevno ukoliko nemate mašine za kuvanje i uz sav posao oko krava. Mi smo uspevali da usirimo 40-50 l, a ostatak prosipali i tako 5 dana. Prosuli smo oko 1000 l.