Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 250 68,5%
  • Ne

Glasovi: 115 31,5%

• Ukupno glasača
    365
Јбг кад сам тотално аполотичан,а и тренутно имам много већих животних проблема па не стижем да испратим шта се дешава и ко је ко.
Da si ti živ i zdrav ovo traje godinu dana, imao si vremena da se upoznaš, nego nećeš. Stari Grci su imali naziv na te što ih politika ne zanima,pogledaj slobodno.

Знам да траје и мало,мало искочи неки лик као битан за протесте,а после као и Бачулов прдну у чабар. Какав су назив имали Грци брига ме нити ме занима. Вероватно неки увредљив јер ти ни не знаш другачије него да вређаш људе. Има вас још пар на форуму који не знате да дискутујете без увреда,провокација и вређања. Јбт га нисам упознат са ликом и делом дотичног Штимца,мислио сам да ће ме неко упутити али авај снаћу се и сам.

Знам да траје и мало,мало искочи неки лик као битан за протесте,а после као и Бачулов прдну у чабар. Какав су назив имали Грци брига ме нити ме занима. Вероватно неки увредљив јер ти ни не знаш другачије него да вређаш људе. Има вас још пар на форуму који не знате да дискутујете без увреда,провокација и вређања. Јбт га нисам упознат са ликом и делом дотичног Штимца,мислио сам да ће ме неко упутити али авај снаћу се и сам.
Normalno da je uvredljiv, sigurno neće biti da se ističete pameću i inteligencijom.

Stimac je bivsi kosarkas i reprezentativac Srbije nije u politici, ali podrzava studente.. A kako znas za Baculova i sto mislis da je prdno u fenjer??
Да сада сам видео ко је Штимац,иначе пратио сам једно време његове наступе и ОК је лик и свака му част. Јбг не памтим имена зато сам питао ко је Штимац да сте ми одма рекли бивши кошаркаш знао би. Што се тиче Бачулова ово око самотровања је тако плитко и лоше режирано,наместио се као Француска собарица. Делује ми да је све сам режирао да би изашао из целе приче. Да ли је узео паре као и многи политичари који су нестали са сцене па мало режије,мало глуме и ајде ћао сељаци. Од телевизија једино Н1 пратим и што успем преко друштвених мрежа да се информишем,до скоро сам три посла радио и нисам стизао сва дешавања да испратим.

Да сада сам видео ко је Штимац,иначе пратио сам једно време његове наступе и ОК је лик и свака му част. Јбг не памтим имена зато сам питао ко је Штимац да сте ми одма рекли бивши кошаркаш знао би. Што се тиче Бачулова ово око самотровања је тако плитко и лоше режирано,наместио се као Француска собарица. Делује ми да је све сам режирао да би изашао из целе приче. Да ли је узео паре као и многи политичари који су нестали са сцене па мало режије,мало глуме и ајде ћао сељаци. Од телевизија једино Н1 пратим и што успем преко друштвених мрежа да се информишем,до скоро сам три посла радио и нисам стизао сва дешавања да испратим.
Bačulov se neće povući ,loša režija jeste ali su režiseri sa druge strane.

Не знам ја сам мишљења да је он своје одрадио, у последње време када год је било жестоко он је био одсутан. И ако је себи дозволио да га онако наместе онда јбг о чему причамо или је њихов или је глуп.

Mene i dalje kopka ko su ti studenti?Nemoguce da se dosad nezna ko sa njima rukovodi?
Ono,da neispadne da sam ćaci , ali jebote ko rukovodi sa tom nasom stranom?
Ovakva logistika zahteva ozbilno rukovodjenje a mi i dalje neznamo ko rukovodi sa nasom decom?

Pa strani plaćenici i teroristi.
Gledaš pink ili rts? Sve tamo čika aca objasnio.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Pa strani plaćenici i teroristi.
Gledaš pink ili rts? Sve tamo čika aca objasnio.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Negledam tv, pratim desavanja u realnom preko drugara koji idu na sve proteste!
Onaj motorista sto je pratio bicikliste u Strazbur je moj drugar i zet.Pao je sa motora predzadnji dan , imao udes.

Dve strane su beskonačne, svemir i ljudska glupost a ja bih dodao i Srpsko moralno dno. Onakve stvari od sinoć, ja koji nemam gotovo nikakvo pozitivno mišljenje o Srbima,nisam mogao da zamislim. Onda možete da zamislite o čemu se radi.

Mene i dalje kopka ko su ti studenti?Nemoguce da se dosad nezna ko sa njima rukovodi?
Ono,da neispadne da sam ćaci , ali jebote ko rukovodi sa tom nasom stranom?
Ovakva logistika zahteva ozbilno rukovodjenje a mi i dalje neznamo ko rukovodi sa nasom decom?
Uz sve poštovanje prema svima ali da se ne daj Bože nađem u bolnici ipak ne bi imao hrabrosti da pustim da me operiše student medicine, bez obzira što je on mlad,nadaren,lep i inteligentan i pred njim je lepa budućnost...Ipak bi se opredelio za nekog ko ima više godina i više iskustva...

Uz sve poštovanje prema svima ali da se ne daj Bože nađem u bolnici ipak ne bi imao hrabrosti da pustim da me operiše student medicine, bez obzira što je on mlad,nadaren,lep i inteligentan...Ipak bi se opredelio za nekog ko ima više godina i više iskustva...
Joj patetike na kub, za koju godinu će te operisati neki stariji sa kupljenom diplomom. Ova deca kako završe školu treba da se pokupe i odu iz Srbije a mi stariji i iskusniji da pocrkamo a oni umesto spomenika da nam svima naprave wc šolje i izvrše veliku nuždu. Na godine,iskustvo i pamet.

Nazad
Vrh