Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Ako tako radi pogrešno još od 2012 trebao bi da je prop'o već do sad.
A i ti se aktivno druźiš s njim a nazivaš ga alavom budalom.

Ako tako radi pogrešno još od 2012 trebao bi da je prop'o već do sad.
A i ti se aktivno druźiš s njim a nazivaš ga alavom budalom.
nemoze propasti niko ko radi 500+ jutara

uvek jedna kultura uspe

parcele nisu na istoj lokaciji pa ni rod nikad nije isti

da svi ga zovemo alava budala,sta rec drugacije kad je tako

lik ima milione,muze 3 krave-siri prodaje sir i to u poznatu pekaru kod nas,ide na pecu reko sam vec prodaje na dzakove kukuruz itd itd

komedija od coveka

Pa kad placa baskarenje na bazenu sto da ne🤫
kod nas se ide u krug,ne gleda se ko koliko ima

al to je sad poebna tema

nemoze propasti niko ko radi 500+ jutara

uvek jedna kultura uspe

parcele nisu na istoj lokaciji pa ni rod nikad nije isti

da svi ga zovemo alava budala,sta rec drugacije kad je tako

lik ima milione,muze 3 krave-siri prodaje sir i to u poznatu pekaru kod nas,ide na pecu reko sam vec prodaje na dzakove kukuruz itd itd

komedija od coveka

kod nas se ide u krug,ne gleda se ko koliko ima

al to je sad poebna tema

atebi drago da komšiji crkne krava da li je dotični nekom nešto ukrao ili se uspeh ne prašta

atebi drago da komšiji crkne krava da li je dotični nekom nešto ukrao ili se uspeh ne prašta
o cemu ti sad

covek je zbog svoje alavosti izgubio oko 230hilj evra za nekih 6-7 meseci,tada nov kombajn koji je hteo da uzme

bilo proslo i uopste sad necu dalje na tu temu

covek i sad ima para da se ubijes al je takav kakav je i zivi takav zivot

E ako ga te 3 krave ne izvade nista nece
to je najveci cirkus od svega jer mu to nije potrebno ali se povezao sa pekarom i ide dobro ta fora,nisu male pare ali njemu nepotrebne tj taj posao

Ja imam u komsiluku coveka koji drzi 7 8 krava simentalki tu su oko 1000 kg i 50 ovaca, krave drzi jel hoce da ih ima, sestra ih muze i prodaje sir, u salasu 100 jutara zemlje od toga 60 jutara voca, nema dece nije se zenio ima 3 radnika placa ih u pm i cast i kost nema potrebu da radi al hoce tako i to je to

Кад неког овако јавно прозивате морате да напишете ваше пуно Име Презиме, адресу становања,порекло Имовине!Па онда да кажете или сте са нама или сте против нас!!!Што је била Реторика Жутих,Слобе, СНС А!!!Јован Шуваковић Чортановци М.Тита уста га **greška 47...0641759163 бр поште 22326 овако некако треба да почиње текст увод...Жика,пера Грунт Кур палац то је смешно!

Nazad
Vrh