Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 250 68,5%
  • Ne

Glasovi: 115 31,5%

• Ukupno glasača
    365
Uz sve poštovanje prema svima ali da se ne daj Bože nađem u bolnici ipak ne bi imao hrabrosti da pustim da me operiše student medicine, bez obzira što je on mlad,nadaren,lep i inteligentan i pred njim je lepa budućnost...Ipak bi se opredelio za nekog ko ima više godina i više iskustva...
hehe

ti kad legnes na astal i kad te uspavaju a ti sanjas kako te tvoj matori doktor operise a ono ustvari nad tobom student

posle te bude u sok sobi i dolazi tvoj matori doktor kaze-sve je proslo uredu
odes kuci zadovoljan i svi srecni

Uz sve poštovanje prema svima ali da se ne daj Bože nađem u bolnici ipak ne bi imao hrabrosti da pustim da me operiše student medicine, bez obzira što je on mlad,nadaren,lep i inteligentan i pred njim je lepa budućnost...Ipak bi se opredelio za nekog ko ima više godina i više iskustva...
pa više sigurno zna onaj sa kupljenom diplomom

Studenti i ta sva deca su rodjena posle 2000 godine pa misle da ce gandijevim nacinom da zavrse posao al ja kao stariji pamtim devedesete i vidim kud sve ovo vodi a mislim da je svima jasno ko je prosao kroz te godine da se ovo nece zavrsiti bez ozbiljne tarapane. Sto duze traje to ce šteta biti veca jer se nagomilava gnev. Dodik mi je zanimljiv izvuce se bez posledica ima da slobodno riče i muče po manjaci i uziva u milijardama.

Studenti i ta sva deca su rodjena posle 2000 godine pa misle da ce gandijevim nacinom da zavrse posao al ja kao stariji pamtim devedesete i vidim kud sve ovo vodi a mislim da je svima jasno ko je prosao kroz te godine da se ovo nece zavrsiti bez ozbiljne tarapane. Sto duze traje to ce šteta biti veca jer se nagomilava gnev. Dodik mi je zanimljiv izvuce se bez posledica ima da slobodno riče i muče po manjaci i uziva u milijardama.
I,nakon skoro godinu dana šetnje ,blokade, protesta šta je se promenilo,jel on otišao sa vlasti? - Nije,
Ja non stop ovde pričam da mi svake godine imamo neke proteste protiv njega a on i dalje je na vlasti?
Kad već pamtiš '90 reci na koliko si ti protesta bio uopšte u životu ikada i sad pričaš neke gluposti ovde o nekim protestima revoluciji i ko zna čemu???

Koliko sam od početka blokada shvatio a to se do danas nije promjenilo ,sva ova studentska okupljanja i nenasilne akcije su u cilju promjene vlasti i sistema na demokratskim izborima.Znači nije im direktno u fokusu AV već sistem koji vrši opstrukcije i koji održava žvalavog na vlasti.Poređenje ovih sa protestima 90-tih je kao porediti Lepu Brenu i Micu Trofrtaljku.

I,nakon skoro godinu dana šetnje ,blokade, protesta šta je se promenilo,jel on otišao sa vlasti? - Nije,
Ja non stop ovde pričam da mi svake godine imamo neke proteste protiv njega a on i dalje je na vlasti?
Kad već pamtiš '90 reci na koliko si ti protesta bio uopšte u životu ikada i sad pričaš neke gluposti ovde o nekim protestima revoluciji i ko zna čemu???
Verovatno je na vlasti zbog takvih poput tebe

Ne, na vlasti je zbog Tadića i demokratske stranke, mi smo ovog sada i njegovu ekipu skinuli 2000 godine, kako je se on vratio na vlast 2012??? Nije uzurpirao niti došao revolucijom nego je izabran??
I pliva sve ove godine jer narod dobro pamti žute i njihove reforme, privatizacije,glasanje iz Bodruma i ostalo....

Demokratska stranka je dva puta dolazila na vlast 2000 i 2008 godine i odmah sledeće izbore je gubila, što pokazuje šta je i kako radila......
I sad zamlaćuje ovaj narod da se sa nekim protestima može nešto uraditi ...

Ne vidim nikakvu vezu između blokiranja ulica i zezanje običnih građana sa izborima i odlaskom sadašnjih....Ko je se opredelio za tako nešto očigledno je glup i nema pojma o politici....

Pa protesti su jedno a ti vidim ciljaš na reviluciju.
Videćeš rezultate svih ovih protesta i šetanja na izborima, do kojih kad tad doći mora...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ne, na vlasti je zbog Tadića i demokratske stranke, mi smo ovog sada i njegovu ekipu skinuli 2000 godine, kako je se on vratio na vlast 2012??? Nije uzurpirao niti došao revolucijom nego je izabran??
I pliva sve ove godine jer narod dobro pamti žute i njihove reforme, privatizacije,glasanje iz Bodruma i ostalo....

Demokratska stranka je dva puta dolazila na vlast 2000 i 2008 godine i odmah sledeće izbore je gubila, što pokazuje šta je i kako radila......

Ne vidim nikakvu vezu između blokiranja ulica i zezanje običnih građana sa izborima i odlaskom sadašnjih....Ko je se opredelio za tako nešto očigledno je glup i nema pojma o politici....
objasnio sam milion puta da je ovo sto i ti pises totalno ne tacno i izmisljena fraza

vlast u vojvodini na izborima 2012-ste i vlast u Beogradu je osvojila DS sa svojim koalicionim partnerima,BG je osvojio Djilas i to direktno pobedio zvalavog vucica na izborima

nikolic navodno pobedio tadica na izborima za predsenika za nekih 50hilj glasova---ovo citaj ovako da su zapad i ameri resili pobedu jer zvalavi obecao briselski sporazum koji tadic nije hteo da potpise pa je SPS tj Dacic bio onaj koji je birao sa kime ce praviti vladu i presao na stranu zvale

malo razuma nije na odmet

Pa što je ta vlast u Beogradu i Vojvodini nakon 2012 izgubila te naredne izbore?
Zbog toga što je narod glasao za njih ili zbog toga što nije glasao za njih?

Deset godina ste podržavali Balkanskog kasapina koji je uništio Srbiju a hteli ste posle promena da nakon dva dana vam neko da Evropski standard. Žuti kakvi god da su bili,normalnim izborima su otišli sa vlasti. Sad uživajte u sendviču, zaslužili ste.

Nazad
Vrh