Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa, nisam video nekog vrhunskog lekara u svetu sa 20 ili 25 godina..Mislis da taj sa vise godina i vise iskustva nikad nije bio student??
heheUz sve poštovanje prema svima ali da se ne daj Bože nađem u bolnici ipak ne bi imao hrabrosti da pustim da me operiše student medicine, bez obzira što je on mlad,nadaren,lep i inteligentan i pred njim je lepa budućnost...Ipak bi se opredelio za nekog ko ima više godina i više iskustva...
ne kapiras ti sta ja tebi kazem ociglednoNe branim ja tebi da izabereš nekog studenta da te operiše, slobodno što se mene tiče...
Kapira on dobrone kapiras ti sta ja tebi kazem ocigledno
pa više sigurno zna onaj sa kupljenom diplomomUz sve poštovanje prema svima ali da se ne daj Bože nađem u bolnici ipak ne bi imao hrabrosti da pustim da me operiše student medicine, bez obzira što je on mlad,nadaren,lep i inteligentan i pred njim je lepa budućnost...Ipak bi se opredelio za nekog ko ima više godina i više iskustva...
pa da li ima doktora sa 20 godinaPa, nisam video nekog vrhunskog lekara u svetu sa 20 ili 25 godina..
I,nakon skoro godinu dana šetnje ,blokade, protesta šta je se promenilo,jel on otišao sa vlasti? - Nije,Studenti i ta sva deca su rodjena posle 2000 godine pa misle da ce gandijevim nacinom da zavrse posao al ja kao stariji pamtim devedesete i vidim kud sve ovo vodi a mislim da je svima jasno ko je prosao kroz te godine da se ovo nece zavrsiti bez ozbiljne tarapane. Sto duze traje to ce šteta biti veca jer se nagomilava gnev. Dodik mi je zanimljiv izvuce se bez posledica ima da slobodno riče i muče po manjaci i uziva u milijardama.
Verovatno je na vlasti zbog takvih poput tebeI,nakon skoro godinu dana šetnje ,blokade, protesta šta je se promenilo,jel on otišao sa vlasti? - Nije,
Ja non stop ovde pričam da mi svake godine imamo neke proteste protiv njega a on i dalje je na vlasti?
Kad već pamtiš '90 reci na koliko si ti protesta bio uopšte u životu ikada i sad pričaš neke gluposti ovde o nekim protestima revoluciji i ko zna čemu???
Pa protesti su jedno a ti vidim ciljaš na reviluciju.I,nakon skoro godinu dana šetnje ,blokade, protesta šta je se promenilo,jel on otišao sa vlasti? - Nije,
Ja non stop ovde pričam da mi svake godine imamo neke proteste protiv njega a on i dalje je na vlasti?
Kad već pamtiš '90 reci na koliko si ti protesta bio uopšte u životu ikada i sad pričaš neke gluposti ovde o nekim protestima revoluciji i ko zna čemu???
objasnio sam milion puta da je ovo sto i ti pises totalno ne tacno i izmisljena frazaNe, na vlasti je zbog Tadića i demokratske stranke, mi smo ovog sada i njegovu ekipu skinuli 2000 godine, kako je se on vratio na vlast 2012??? Nije uzurpirao niti došao revolucijom nego je izabran??
I pliva sve ove godine jer narod dobro pamti žute i njihove reforme, privatizacije,glasanje iz Bodruma i ostalo....
Demokratska stranka je dva puta dolazila na vlast 2000 i 2008 godine i odmah sledeće izbore je gubila, što pokazuje šta je i kako radila......
I sad zamlaćuje ovaj narod da se sa nekim protestima može nešto uraditi ...
Ne vidim nikakvu vezu između blokiranja ulica i zezanje običnih građana sa izborima i odlaskom sadašnjih....Ko je se opredelio za tako nešto očigledno je glup i nema pojma o politici....
Deset godina ste podržavali Balkanskog kasapina koji je uništio Srbiju a hteli ste posle promena da nakon dva dana vam neko da Evropski standard. Žuti kakvi god da su bili,normalnim izborima su otišli sa vlasti. Sad uživajte u sendviču, zaslužili ste.Ne, na vlasti je zbog Tadića i demokratske stranke, mi smo ovog sada i njegovu ekipu skinuli 2000 godine, kako je se on vratio na vlast 2012??? Nije uzurpirao niti došao revolucijom nego je izabran??
I pliva sve ove godine jer narod dobro pamti žute i njihove reforme, privatizacije,glasanje iz Bodruma i ostalo....
Demokratska stranka je dva puta dolazila na vlast 2000 i 2008 godine i odmah sledeće izbore je gubila, što pokazuje šta je i kako radila......
I sad zamlaćuje ovaj narod da se sa nekim protestima može nešto uraditi ...
Ne vidim nikakvu vezu između blokiranja ulica i zezanje običnih građana sa izborima i odlaskom sadašnjih....Ko je se opredelio za tako nešto očigledno je glup i nema pojma o politici....