Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
ja ga pamtim po zajedničkom štrajku glađu sa marinikom i ni po čemu više a kritičara vučićeve politike je prepuna srbija

Ako bi došlo do nekih promena možda nismo obratili pažnju ali mi jedan naš član sugerisao da ne treba pristajati ni na prelaznu ni na ekspertsku vladu već isključivo na PRIVREMENU vladu jer onda postoji pravni osnov da se opori sve što su radili u prošlosti.
Mada ja sumnjam da će predsednik ustavokršitelj pristati na išta od toga.

Jesam ja sanjao ,ili nekad pomislio , a sad mi dodje ,da je taj Aleksic clan naseg foruma , ili bio ?

6563215c063703ced5b92b7a010273208f6583d642719724276b4b7cdf772558.jpg

Ako bi došlo do nekih promena možda nismo obratili pažnju ali mi jedan naš član sugerisao da ne treba pristajati ni na prelaznu ni na ekspertsku vladu već isključivo na PRIVREMENU vladu jer onda postoji pravni osnov da se opori sve što su radili u prošlosti.
Mada ja sumnjam da će predsednik ustavokršitelj pristati na išta od toga.
Tako je, privremena vlada. Govorio je jedan pravnik o tome. Igra reči a drugačije delovanje. Sa privremenom je moguće pokretati istrage za sve unazad potpisano.

Danas idemo da podržimo naše studenta u Zr, najavljen protest za poslepodne.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Paori naj manje pumpaju, to je definitivno! Koje smo mi pič...ne! Jbt. u sta se seljak pretvorio, bez emocija, nema empatije, tudju nesrecu ne dozivljavamo, samo licna koris. Kako se ne stidite samih sebe ja se to pitam 1000x i onda kad vidi PreCednika to je to, to ste vi.
Danas na protestu podrske studentima u Alibunaru, sretnem jednog dobrog decka i clana foruma iz Lokava kaze mi "ja ovde ne vidim ni jednog Lokvanca" a Lokve na 10km od Alibunara a zemlju rade bas dosta malih i srednjih gazdinstava.
Dal je moguce da je sve u zivotu tih 18+10+nafta za koju opet ponavljam niste mrdnuli prstom i za koju ste sada zahvalni PreCedniku, da cutite zbog malo cara?

Ja i jos neki Kkkindjani koji su ovde na forumu redovno izlazimo na proteste i podrsku studentima i prosvetarima i to svaki po dva traktora. Uprkos svemu malo paora izlazi. Dvadesetak traktora i oko 1000 ljudi.

Nazad
Vrh