Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Roditelji nekih studenata se zale kako im deca ne mogu pohadjati srudije, malo se dohvadili nekih para pa se uziveli da je sve ostalo nebitno. Pitao bi ih da im nedaj boze njihovo dete bilo ispod te nadstresnice, dal bi taj novac vredeo nesto. Neki se na zalost nikada nece osvestiti.
Njihova deca neidu vozom,verovatno imaju svoj auto ili idu taksijem! 8-)

Sad kad razmislim uopšte mi nije jasno kako je moglo da se desi i kako smo dozvolili da Vučić dođe na vlast posle svega onoga što se dešavalo za vreme Miloševića i gde je on bio jedan od glavnih aktera.
Posle 5.oktobra mislio sam da je s njima gotovo a sada sam ogorčen što nije bilo lustracije za Vučića,Dačića,Šešelja,Tomu i sve koji su učestvovali u vlasti do 2000-te godine.Trebali smo svu tu ekipu da pošaljemo u zaborav i da se nikada više ne bave politikom.
Potrebno je u budućnosti omogućiti da se otvore svi dosijeii i da se reformišu službe.
A mi dozvolili da nam ovaj žvalavi bude na vlasti 13g.Definitivno smo mi lud narod.
Sada treba podržati studente da institucije rade svoj posao i da predsednik obavlja samo dužnosti koje ima po ustavu.
Sve ostalo je kršenje.

Kako će studenti omogućiti da rade institucije kada mi matori konji nismo ništa mogli ovoliko vremena? Nismo čak ni komuniste mogli odstraniti. Evo pominje se covic za premijera. Opipavaju dali bi bar on prošao..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh