Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nas forum je institucija ...mi smo gornji dom....ili donji dom.xxJesam ja sanjao ,ili nekad pomislio , a sad mi dodje ,da je taj Aleksic clan naseg foruma , ili bio ?
Uzeće on da Guli poljoprivredu umesto politike...Gde ti živiš bas me nasmeja propisno....Jesam ja sanjao ,ili nekad pomislio , a sad mi dodje ,da je taj Aleksic clan naseg foruma , ili bio ?
Jesam ja sanjao ,ili nekad pomislio , a sad mi dodje ,da je taj Aleksic clan naseg foruma , ili bio ?
Tako je, privremena vlada. Govorio je jedan pravnik o tome. Igra reči a drugačije delovanje. Sa privremenom je moguće pokretati istrage za sve unazad potpisano.Ako bi došlo do nekih promena možda nismo obratili pažnju ali mi jedan naš član sugerisao da ne treba pristajati ni na prelaznu ni na ekspertsku vladu već isključivo na PRIVREMENU vladu jer onda postoji pravni osnov da se opori sve što su radili u prošlosti.
Mada ja sumnjam da će predsednik ustavokršitelj pristati na išta od toga.