Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Hteo je da bude šef Demokratske stranke, izabrali su drugog,stranka je dodatno potonula.....Znači da je za sve bio u pravu..

Znači bolje je da danas bude nasilje i da nečiji život padne? Očigledno tako misliš?
To niti sam mislio,niti napisao ali je očigledno da su u Ćaćilendu spremaju za ono što meni pripisuješ da bi želeo.Mislim da je Lečić ušao među plaćene "studente",batinaše i 1% studenata koji niti hoće da uče ali su dobro plaćeni.Da li ti to ne vidiš,ne znam-ne bih da zalazim u to.

To niti sam mislio,niti napisao ali je očigledno da su u Ćaćilendu spremaju za ono što meni pripisuješ da bi želeo.Mislim da je Lečić ušao među plaćene "studente",batinaše i 1% studenata koji niti hoće da uče ali su dobro plaćeni.Da li ti to ne vidiš,ne znam-ne bih da zalazim u to.
Tako pišeš da, jer tvrdiš da Lečić govori gluposti...Na kraju krajeva ima pravo na svoje mišljenje...Izbacili su ga iz stranke u kojoj je od osnivanja...

Na kraju, ja ne razumem napadanje studenata koji hoće da studiraju, možda im je ostalo još par ispita, možda im roditelji plaćaju kiriju za stan dok fakultet ne radi, to je lični motiv svakoga, kao što je neko otišao danas u Beograd a neko nije hteo i ja to pozdravljam.....Kao što sam ja bio tamo 5. oktobra a neko nije....Niko mene nije naterao, to je bio moj izbor...Neko ko neće da studira i polaže ispite i to pozdravljam,tako je izabrao i gotovo...Ali ne, ako se neko ne slaže sa mišljenjem većine ili manjine, hajde da ga nateramo da radi isto što i ostali....To se meni najviše ne dopada kod ovog protesta... a tako nešto se provlači i na ovom forumu...

Pa neka ga, neka ide na protest,ko mu brani?? Neka žrtvuje godinu, slobodno što se mene tiče...

Poslednja izmena:
To i rade što će reći da tvoj problem nije u studentima već u rektoratima i profesorima koji su blokirali predavanja

Histerija takođe za ljude koji su dali traktore za ovaj zid oko Pionirskog parka- to je njihov izbor, kome se ne dopada neka odveze traktor za podršku studentima....Ja sam uvek pristalica da svako može da radi šta on lično hoće ali da pritom drugoga ne tera da radi to isto...Jel hoće da bude peder - neka ga, jel hoće da ide i skoči u Savu- neka ga...Ako misli da je to pametno, slobodno neka radi...

Na kraju, ja ne razumem napadanje studenata koji hoće da studiraju, možda im je ostalo još par ispita, možda im roditelji plaćaju kiriju za stan dok fakultet ne radi, to je lični motiv svakoga, kao što je neko otišao danas u Beograd a neko nije hteo i ja to pozdravljam.....Kao što sam ja bio tamo 5. oktobra a neko nije....Niko mene nije naterao, to je bio moj izbor...Neko ko neće da studira i polaže ispite i to pozdravljam,tako je izabrao i gotovo...Ali ne, ako se neko ne slaže sa mišljenjem većine ili manjine, hajde da ga nateramo da radi isto što i ostali....To se meni najviše ne dopada kod ovog protesta... a tako nešto se provlači i na ovom forumu...
Ima i takvih. Poštujem njihov stav ipak treba znati da su takvi u manjini. Svakome sa pola mozga ko studira ozbiljno je jasno šta ga čeka kad završi taj faks ako se nešto ne promeni.
Međutim ovi studenti u Pionrskom parku nemaju apsolutno veze sa tim pravim studentima koji možda imaju stava da žele da nastave godinu .
Histerija takođe za ljude koji su dali traktore za ovaj zid oko Pionirskog parka- to je njihov izbor, kome se ne dopada neka odveze traktor za podršku studentima....Ja sam uvek pristalica da svako može da radi šta on lično hoće ali da pritom drugoga ne tera da radi to isto...Jel hoće da bude peder - neka ga, jel hoće da ide i skoči u Savu- neka ga...Ako misli da je to pametno, slobodno neka radi...
Da li ti misliš da tamo ima jedan traktor koji je neko spontano oterao kako bi pružio podršku Vučiću i ćacijima?
Naravno da nema. Tu su traktori raznih poljoprivrednika koji su na ovaj ili onaj način povezani sa vlašću, okoristili se verovatno nezakonito i sad im ovaj rekao da moraju da uzvrate uslugu ili...

Smesan si, koliko po tvojoj proceni u parku ima tih studenata koji zele da uce,koji su stvarno studenti i koji nisu naterani da budu tamo, iz jednog obliznjeg sela pokupila stranka neke debile koji imaju po 40 god i nikad u zivotu nisu videli fakultet i glume studente jer ih je stranka zaposlila

@BARBULA , deca od mog kuma, sede kod kuće, on čovek plaća stan već 5 meseci.....Mali pri kraju Hemijskog fakulteta, kćerka još par ispita završava za molekularnog biologa....Nisi u Pionirskom parku, kod kuće su.Ja ne govorim o onima koji su u parku, već o onima koji hoće da studiraju.....Uzmi naočare i pročitaj....Evo uzmi ti i plati za njih tu kiriju kad si tako dobar??
@dusanboss Daj ti traktor za podršku studentima, niko ti ne brani....Tvoj stav ,hoćeš tako i ok....Evo ti budi prvi koji nije ucenjen....

Poslednja izmena:
Ako se ne varam, vlast tvrdi da je tek nekolicina škola i fakulteta u blokadi, 95% se sve odvija u najboljem redu. Pa što ćaci onda ne uče?
Što se traktora oko ćacilenda tiče i treba da se polupaju do daske. Što su ti traktori drugačiji pa mogu tamo da idu, od traktora poljoprivrednika koji su bili zaustavljeni na putu za bg pre 2-3 godine tokom poljoprivrednih protesta pod pretnjom bagera, tenkova i ostale mašinerije a pod izgovorom da su pretnja po saobraćaj/bezbednost.?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh