Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Možda si u pravu, ali ja nisam doveo svoj narod i državu do propasti kao vi lukavi. Bio sam mobilisan ali kad vas patriote vidim skoro zažalim što nisu ušli kopneno.

Dacia Duster 1.6 benzinac ima malo snage pri manjim obrtajima. Što je normalno, ali ne o ovoj meri. Bukvalno ako nije četvrtina gasa hoće da se ugasi kad krećeš. Inače tako je radio i kad je bio nov. Da li se neko sretao sa sličnim problemom i kako ga rešiti.

ne mrze srbe nego bilo koji narod koji u sebi ima "takozvani gen" ne pristajanja na porobljavanje

jos kad na to dodas inat koji mi etakako posedujemo,vrlo zajebana stvar

ne znam da jos neko ima recenicu u fazonu KAD-TAD
Taj takozvani gen kojeg navodis je samo obicna glupost u pojedinim glavama!
Za inat jasno je svim normalnim ljudima gde nas je doveo i gde nas vodi a sto se tice kad-tad opet nebuloza koja se vrti iznad ramena onima kojima taj deo tela sluzi na im ne kisne vrat!

nadam se da toliko shvatas da ovo -takozvani gen- nisam napisao bukvalno

u pravu si jer da nije bilo kad-tad sad bi jos bili turci i muslimani

a j moderatori zakljucavajte temu

ne znam zasto ministarstvo po dnevnicima salje objave da podseca poljoprivrednike da za koji dan prestaje da vazi uredba po kojoj imamo pravo na jeftinije gorivo

interesantno

Dacia Duster 1.6 benzinac ima malo snage pri manjim obrtajima. Što je normalno, ali ne o ovoj meri. Bukvalno ako nije četvrtina gasa hoće da se ugasi kad krećeš. Inače tako je radio i kad je bio nov. Da li se neko sretao sa sličnim problemom i kako ga rešiti.
Povežite originalnu Can Clip FULL dijagnostiku i pratite grafikone (diagrame).

2e348a99479ca39eb88c7e2ec33a

Da bi ste pratili grafikone morate da ubacite MicroSD karticu.

Poslednja izmena:
Kanda sam malo promašio temu? :ROFLMAO: Al dobro može se i sa Dačjiom u protesnu vožnju traktorima! :)
Poljoprivrednici ...jel vam dobro !?
Sad je prilika da uz studente promenimo sistem
Izgleda da samo mislite na svoju guzicu
Tolika udruženja i ćute ....
Čast pojedincima
Da, al svako samo svoju guzicu gleda. i to je to. I tako će nam i biti.

nadam se da toliko shvatas da ovo -takozvani gen- nisam napisao bukvalno

u pravu si jer da nije bilo kad-tad sad bi jos bili turci i muslimani

a j moderatori zakljucavajte temu

ne znam zasto ministarstvo po dnevnicima salje objave da podseca poljoprivrednike da za koji dan prestaje da vazi uredba po kojoj imamo pravo na jeftinije gorivo

interesantno
Pao si malo u transu kad nemas argumenata pozivas na zakljucavanje teme!
Proseravas nebuloze o kad tad i inat ko da si u obdanistu!
Sazrevaj pa onda skaci i ostavi se gluposti!

A sto se ti toliko sekiras oko nasih srpskih gena kad ti nisi srbin

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Pao si malo u transu kad nemas argumenata pozivas na zakljucavanje teme!
Proseravas nebuloze o kad tad i inat ko da si u obdanistu!
Sazrevaj pa onda skaci i ostavi se gluposti!
Kakve ti imas argumente kad vec drugi post pises ili o meni ili kako neki nemaju "glave" i ostalo jer to eto boze moj ti mislis tako

A bio ti lepo napisao i cinjenicu da nije bilo kad-tad bili bi turci mozda i dan danas

A sto se ti toliko sekiras oko nasih srpskih gena kad ti nisi srbin

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Nisu to sekiracije, samo su cinjenice napisane o nebulozama koje smrde ispod nekih patriotskih noseva!
Patriote koje vode drzavu u ambis, lupajuci same sebe po grudima nekim bolesnim genom za kojeg misle da je nebeski!
Doduse ne mozes ti i pojedinci stopirati nikoga da osude neke glupe poduhvate od strane nekih rodoljuba koji su izbegavali sve ratove skrivajuci se gde god su sigli!
Tako da ima brige i za normalne srbe i za sve druge ljude iz ove drzave bez obzira koje su nacionalnisti!
Nije valjda da ti je palo na pamet da drzava pripada samo tebi!

Није добро... почели смо да претурамо по црвеним крвним зрнцима... ко зна шта ту све има... Ајд то да баталимо... није ни добро кад нема шта да се ради... ево сутра је Часни Крст па Богојављање па иде Свети Јован Крститељ... не иде да размишљамо криво на тако велике празнике... да пишемо од уторка нешто лепше...

(Ја не могу да видим јасно преко Дунава)

Да ми одговори (ако хоће) неко у уторак:
Јел истина да су се раније за неке празнике Срби и Словаци (или можда и неки други) скупе једни код других у Црквама па иду заједно у литије или шетњу око Цркве да би остали мислили да их има више?

Није добро... почели смо да претурамо по црвеним крвним зрнцима... ко зна шта ту све има... Ајд то да баталимо... није ни добро кад нема шта да се ради... ево сутра је Часни Крст па Богојављање па иде Свети Јован Крститељ... не иде да размишљамо криво на тако велике празнике... да пишемо од уторка нешто лепше...

(Ја не могу да видим јасно преко Дунава)

Да ми одговори (ако хоће) неко у уторак:
Јел истина да су се раније за неке празнике Срби и Словаци (или можда и неки други) скупе једни код других у Црквама па иду заједно у литије или шетњу око Цркве да би остали мислили да их има више?
Poštedi me te smrdljive sabornosti. Prvi deo, drugi deo ne komentarišem

сутра је Часни Крст па Богојављање ..
Misliš na plivanje? Pravi stari srpski pravoslavni običaj koje se održava već čitavih 15-20 god. Još kad junaci dignu 3 prsta u vis kao da hoće da se prekrste (a neće) sve mi odiše tim novim turbo-pravoslavljem. Naravno slikanje i deljenje slika po svim platformama je obavezno. Jer kakav si to pravoslavni vernik ako ne utrljaš to svima u lice.

Nazad
Vrh