Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Možda si u pravu, ali ja nisam doveo svoj narod i državu do propasti kao vi lukavi. Bio sam mobilisan ali kad vas patriote vidim skoro zažalim što nisu ušli kopneno.

Dacia Duster 1.6 benzinac ima malo snage pri manjim obrtajima. Što je normalno, ali ne o ovoj meri. Bukvalno ako nije četvrtina gasa hoće da se ugasi kad krećeš. Inače tako je radio i kad je bio nov. Da li se neko sretao sa sličnim problemom i kako ga rešiti.

ne mrze srbe nego bilo koji narod koji u sebi ima "takozvani gen" ne pristajanja na porobljavanje

jos kad na to dodas inat koji mi etakako posedujemo,vrlo zajebana stvar

ne znam da jos neko ima recenicu u fazonu KAD-TAD
Taj takozvani gen kojeg navodis je samo obicna glupost u pojedinim glavama!
Za inat jasno je svim normalnim ljudima gde nas je doveo i gde nas vodi a sto se tice kad-tad opet nebuloza koja se vrti iznad ramena onima kojima taj deo tela sluzi na im ne kisne vrat!

nadam se da toliko shvatas da ovo -takozvani gen- nisam napisao bukvalno

u pravu si jer da nije bilo kad-tad sad bi jos bili turci i muslimani

a j moderatori zakljucavajte temu

ne znam zasto ministarstvo po dnevnicima salje objave da podseca poljoprivrednike da za koji dan prestaje da vazi uredba po kojoj imamo pravo na jeftinije gorivo

interesantno

Dacia Duster 1.6 benzinac ima malo snage pri manjim obrtajima. Što je normalno, ali ne o ovoj meri. Bukvalno ako nije četvrtina gasa hoće da se ugasi kad krećeš. Inače tako je radio i kad je bio nov. Da li se neko sretao sa sličnim problemom i kako ga rešiti.
Povežite originalnu Can Clip FULL dijagnostiku i pratite grafikone (diagrame).

2e348a99479ca39eb88c7e2ec33a

Da bi ste pratili grafikone morate da ubacite MicroSD karticu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh