kalman 58
Član
E sad ce biti pregovora sa amerima nov ambasador nov nacin rada i dogovora.Ziveo nam gospodin Sutanovac/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj takozvani gen kojeg navodis je samo obicna glupost u pojedinim glavama!ne mrze srbe nego bilo koji narod koji u sebi ima "takozvani gen" ne pristajanja na porobljavanje
jos kad na to dodas inat koji mi etakako posedujemo,vrlo zajebana stvar
ne znam da jos neko ima recenicu u fazonu KAD-TAD
Povežite originalnu Can Clip FULL dijagnostiku i pratite grafikone (diagrame).Dacia Duster 1.6 benzinac ima malo snage pri manjim obrtajima. Što je normalno, ali ne o ovoj meri. Bukvalno ako nije četvrtina gasa hoće da se ugasi kad krećeš. Inače tako je radio i kad je bio nov. Da li se neko sretao sa sličnim problemom i kako ga rešiti.
Da bi ste pratili grafikone morate da ubacite MicroSD karticu.
Ne bi oni kopneno ni došli.Na naš potez bi poslali Mađare.Možda si u pravu, ali ja nisam doveo svoj narod i državu do propasti kao vi lukavi. Bio sam mobilisan ali kad vas patriote vidim skoro zažalim što nisu ušli kopneno.