Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,6%
  • Ne

Glasovi: 114 31,4%

• Ukupno glasača
    363
Ja podržavam protest,ali ovo lagano prelazi u ludilo gde će uglavnom nevini da stradaju.Evo ja lično sutra treba da vozim majku na pregled u Kamenicu,a ne mogu da spavam od nervoze jer ne znam ni kad da krenem ni kuda,jer vidim da se blokira gde god ko stigne a majka baš nije u stanju da sedi u autu celo pre podne a nema ni taj luksuz da ne ode kod lekara na pregled.Da me neko ne razume pogrešno,opet kažem podržavam proteste,ali meni je zdravlje(život)moje majke preči nego da sutra nemam leba da jedem!I niko ne može da mi zabrani slobodu kretanja po cenu života ili zdravlja moje majke!Ko razume,razumeo je,ko ne nek shvati kako oće.Pozdrav.
P.S.Nisam član ničije stranke i gadi mi se na samu pomisao da budem ičiji za života.
Sutra je nedelja,gde to ides na pregled?

Ja sam misljenja da pokazete uput za majku na blokadama da bih vas svi propustili, mislim da su na blokadama ljudi a ne bezdusnici...
Znam druže ali sam malo paranoičan i možda uplašen bez razloga,ne znam...Imao sam potrebu da napišem jer mi je stvarno velik stres i mozda sam se malo olaksao,mozda i nisam,opet nemam odgovor sam sebi da dam.

Ja podržavam protest,ali ovo lagano prelazi u ludilo gde će uglavnom nevini da stradaju.Evo ja lično sutra treba da vozim majku na pregled u Kamenicu,a ne mogu da spavam od nervoze jer ne znam ni kad da krenem ni kuda,jer vidim da se blokira gde god ko stigne a majka baš nije u stanju da sedi u autu celo pre podne a nema ni taj luksuz da ne ode kod lekara na pregled.Da me neko ne razume pogrešno,opet kažem podržavam proteste,ali meni je zdravlje(život)moje majke preči nego da sutra nemam leba da jedem!I niko ne može da mi zabrani slobodu kretanja po cenu života ili zdravlja moje majke!Ko razume,razumeo je,ko ne nek shvati kako oće.Pozdrav.
P.S.Nisam član ničije stranke i gadi mi se na samu pomisao da budem ičiji za života.
Potpisujem od reči do reči !!!!
Ni ja ne bih ovo rečitije složio !!!!
Živ i zdrav bio i tvoja majka s tobom!!!! 🍻

Sve to ok. Ja sam otac dvoje dece, ali meni je preče da naša deca sutra bolje žive od nas. Pa nek ja leba na stalu nemam, pa i mene da nema.
Ako se bude ćutalo neće leba biti ni za nas ni našu decu. Možda po koji parizer.

Inače juče u jagodini prosečna starost tapšača ispred bine 70 godina. I to je vučićeva budućnost srbije?!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Sve to ok. Ja sam otac dvoje dece, ali meni je preče da naša deca sutra bolje žive od nas. Pa nek ja leba na stalu nemam, pa i mene da nema.
Ako se bude ćutalo neće leba biti ni za nas ni našu decu. Možda po koji parizer.

Inače juče u jagodini prosečna starost tapšača ispred bine 70 godina. I to je vučićeva budućnost srbije?!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Pogrešno si protumačio moj post,2x sam napisao da podržavam proteste,i da ne treba ćutati.Ako ti i kažem da sam bio na mitingu u Somboru možeš da mi veruješ a i ne moraš,tvoja slobodna volja.Ti kao i ja radimo onako kako mislimo da je ispravno,pa možda ponekad i nismo u pravu...nebitno.Ako neko drugačije misli od mene ili tebe to ne znači da je glup ili da mu treba ograničiti pravo na slobodu kretanja ili čak pravo na život da ga živi onako kako on misli da treba.Ukratko:protesti-DA....HAOS-NEEE!!

Ako me je pokojni ćale nešto naučio za to kratko vreme dok nije otišao "s nogama naprijed", a to je : sine, niko se neće boriti za tebe, ako nešto hoćeš, moraš sam za to da se boriš...
Ako proceniš da je borba uzaludna u tom trenutku, sačekaj pa sam odredi vreme i mesto...
Ovo mi je rekao kada sam u 4.razredu osnovne došao kući plačući, presrela me dvojica starijih na putu do škole i tražili da im dam pare od užine, hteo sam da se borim, ali su bili jači i glavu viši, a meni torba na leđima, jedan me držao, drugi me ošamario, i prevrnuo mi džepove i uzeo mi pare, a ja ostao da cmizdrim od sramote i besa....
Uvek se toga setim , i nikada više nisam dospeo u takvu situaciju....
Nije problem ni da pobegnem, zapamtim, pa uvek naleti prilika da vratim, ali onda vraćam toliko da zapamti s kim ima posla...
Naravno da su ova dvojica dobili (bagremovo držalje za sekiru) šta su tražili, jedan po jedan, nisam ostao dužan !!!! 😀

Немој да си смешан ево ја ћу те спровести до Каменице. Они тренутно блокирају центар НС и кампус ти туда нема шта да идеш за Каменица. Видим да си из Кљајићева, вероватно идеш преко Врбаса ту изађеш на ауто пут, на излаз север се искључи и идеш на транзит или железнички мост. Кад пређеш мост одма лево и испод тврђаве правац Каменица. Ништа компликовано, а нема нигде блокада.

Немој да си смешан ево ја ћу те спровести до Каменице. Они тренутно блокирају центар НС и кампус ти туда нема шта да идеш за Каменица. Видим да си из Кљајићева, вероватно идеш преко Врбаса ту изађеш на ауто пут, на излаз север се искључи и идеш на транзит или железнички мост. Кад пређеш мост одма лево и испод тврђаве правац Каменица. Ништа компликовано, а нема нигде блокада.
Ne moraš me sprovesti,ali ti zahvaljujem na informaciji a samim tim i pomoći.Nisam imao nameru niti da budem smešan niti da uvredim bilo koga.Hvala još jednom.

Nije mu bas sve jedno zbog svih ovih protesta ali kad saberete sva desavanja moje je misljenje da ga zaboli ona stvar za sve! Bez ulaska u rts i oslobadanje tv, nista od svega toga! I ovo ce proci!

Nazad
Vrh