Pričaju kao da nije postojala JaltaPričate o nečemu a baratate poluistinama. Da ne kažem da nemate pojma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pričaju kao da nije postojala JaltaPričate o nečemu a baratate poluistinama. Da ne kažem da nemate pojma.
Zapadna Nemačka.Nemci uzrok drugog svetskog rata, najvece gnezdo nacizma ikada, sravnjeni sa zemljom ‘45, okrivljuju Hitlera i javno jasno i glasno se odreknu sotone i priznaju da su krivi zbog nametnute diktature istog!
Ponavljam sravnjeni sa zemljom od svih saveznih drzava a nakon samo 30 godina vec su druga ili treca ekonomska sila u Evropi!
Gde smo mi? I dokle cemo ici kontra q.. ?!
Pa da su bili prepusteni sami sebi verovatno ne bi ni vaskrsli tako brzo...
Nego je uleteo kapital iz amerike i nešto opljackanog kapitala...radna disciplina, inovacije, preciznost, osvajački duh i rezultati su došli...
Не можемо! Наши проблеми ће се решити, ускоро, сами по себи, природним путем.a kako sebi resiti problem onda svi cutite...
Tako je brate, ova ti je zlatna.Не можемо! Наши проблеми ће се решити, ускоро, сами по себи, природним путем.
Изумирањем.
Nemoj da se nerviraš,ovo je samo poljop.forum.A da se malo pocnemo baviti svojim problemima, sve vi znate sta se drugima desavalo, a kako sebi resiti problem onda svi cutite...
Каква искуства тражиш на теми "протестна вожња"?Nemoj da se nerviraš,ovo je samo poljop.forum.
Ja se učlanio da saznam iskustva i tako ,ali ovde nema poljoprivrednika,svi neki političari.
Sve sportski i ratno-politički analitičariNemoj da se nerviraš,ovo je samo poljop.forum.
Ja se učlanio da saznam iskustva i tako ,ali ovde nema poljoprivrednika,svi neki političari.
Tražio sam iskustva o mix prikolicama i o balirkama,ali sam shvatio da oni koji to poseduju nisu toliko aktivni ili nisu na forumima.Каква искуства тражиш на теми "протестна вожња"?
ne boj se nismo jediniНе можемо! Наши проблеми ће се решити, ускоро, сами по себи, природним путем.
Изумирањем.
За микс приколицу отвори тему а балира има 640 страна и роло балирка 148Tražio sam iskustva o mix prikolicama i o balirkama,ali sam shvatio da oni koji to poseduju nisu toliko aktivni ili nisu na forumima.
То ми, апсолутно, није утеха (нити било шта може да буде)!ne boj se nismo jedini
Pa mi zavisimo od evrope a ne od arapaЗа микс приколицу отвори тему а балира има 640 страна и роло балирка 148
То ми, апсолутно, није утеха (нити било шта може да буде)!
Ima otvorena tema za mix prikolicu. Staru rolo balirku imam i ja,a novu sa noževima izgleda ne poseduje niko(sa foruma)За микс приколицу отвори тему а балира има 640 страна и роло балирка 148
То ми, апсолутно, није утеха (нити било шта може да буде)!
To sam i napisao ako si shvatio sta je trebalo da se shvati!Pa da su bili prepusteni sami sebi verovatno ne bi ni vaskrsli tako brzo...
Nego je uleteo kapital iz amerike i nešto opljackanog kapitala...radna disciplina, inovacije, preciznost, osvajački duh i rezultati su došli...