Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,5%
  • Ne

Glasovi: 114 31,5%

• Ukupno glasača
    362
Nemci uzrok drugog svetskog rata, najvece gnezdo nacizma ikada, sravnjeni sa zemljom ‘45, okrivljuju Hitlera i javno jasno i glasno se odreknu sotone i priznaju da su krivi zbog nametnute diktature istog!
Ponavljam sravnjeni sa zemljom od svih saveznih drzava a nakon samo 30 godina vec su druga ili treca ekonomska sila u Evropi!
Gde smo mi? I dokle cemo ici kontra q.. ?!

Nemci uzrok drugog svetskog rata, najvece gnezdo nacizma ikada, sravnjeni sa zemljom ‘45, okrivljuju Hitlera i javno jasno i glasno se odreknu sotone i priznaju da su krivi zbog nametnute diktature istog!
Ponavljam sravnjeni sa zemljom od svih saveznih drzava a nakon samo 30 godina vec su druga ili treca ekonomska sila u Evropi!
Gde smo mi? I dokle cemo ici kontra q.. ?!
Zapadna Nemačka.

Pa da su bili prepusteni sami sebi verovatno ne bi ni vaskrsli tako brzo...
Nego je uleteo kapital iz amerike i nešto opljackanog kapitala...radna disciplina, inovacije, preciznost, osvajački duh i rezultati su došli...

ajmo ovako o tom navodnom porazu nemacke

sta se desilo sa nemackim narodom? jel su imali neke patnje kasnije ili su dobili pare da izgrade "novu" drzavu?

Verner fon Braun---clan nacisticke partije i oficir SS-a...konstruktor nemacke balisticke rakete V2 koja je koriscena u ratu,kasnije direktor u NASI i jedan od glavnih koji su napravili raketu Saturn(misija Apolo)

Walter Hallstein---nemacki diplomata i profesor,clan Wermahta,nemacke armije(artiljerac),zarobljen 44-te....prvi predsednik evropske komisije(preteca EU),kasnije jedan od osnivaca EU,on licno nazvan jednim od oceva evropske unije(ima ih 11)

Adolf Heusinger---jedan od generala nemacke vojske,clan OKH(glavno komandujici organ u armiji nacisticke nemacke),svedok saradnik u Nirmberg sudjenju.....vec 1950 postaje pomocnik za vojsku prvog kancelara zapadne nemacke Adenauera,kad se osnovala vojska zapadne nemacke postaje general Bundesweha(vosjka nemacke) i predsednik vojnog rukovodstva.....1961 postaje predsednik vojnog komiteta Nato-a.

Kurt Valdheim-----clan krila tj paravosjke naci partije zvanog Sturmabteilung(Olujna divizija ili Olujne trupe)....ovaj cak bio i kod nas na sluzenju u Jugoslaviji,nalazi se na vermahtovoj listi odlikovanih kao uspesni oficiri u obavljanju vojnih zadataka,NDH(hrvati) ga odlikuju nekim njihovim ordenom tada nekog kralja zvonimira(zasluzni za stvaranje NDH),odmah posle rata biva primljen u austrijsku diplomatiju,60-neke postaje ministar spoljnih poslova Austrije a kasnije odlazi u ujedinjene nacije predstavljajuci austriju....1971 postaje generalni sekretar ujedinjenih nacija....1986 postsje predsednik Austrije gde je bio do 1992godine...ovog je cak i papa jovan drugi odlikovo nekim ordenom tamo 90tih

ima ih jos al da nepisem sve---Johan Stajnhof,Hans Speidel,Johan Adolf Graf fon Kielmanseg,Ernst Ferber,Ferdinanad fon Zenger i jos mnogi

nemci unisteni....tesko

dok amerima on daje sve,nece biti skinut,tj bice ako pronadju nekog novog miku,ziku,peru koji ce im resavati sve sto oni zele
upravo zato su on i toma i postali bitni u drzavi posle 2012 jer tadic nije hteo i bio je smenjen

evo sad se poziva na nekom savetodavnom referendumu o razresenju sa pozicije predsednika koji ne postoji u ustavu

tako da je referendum nemoguc,tj nije ga moguce sprovesti bez krsenja ustava

Не можемо! Наши проблеми ће се решити, ускоро, сами по себи, природним путем.
Изумирањем.
ne boj se nismo jedini

dok su se zapadnjaci brinuli o nama i ostalim "malim" zemljama oni polaku gube svoje drzave takodje

englezi po gradovima dobijaju gradonacelnike pakistance,bangladezane,somalijce i ostale muslimane

o francuzima ne treba ni govori,nemcima takodje

zato je sad i velik porast desnice po citavoj evropi jer doslo ljudima iz dupeta u glavu ali mislim da je sada vec kasno

u nemackoj ce biti izbori i sad desnica AFD partija ima zenu kandidatkinju,rekla je da trazi masovno deportovanje migranata,da ce obnoviti severni tok(gasovod) sa rusijom itd itd

danas je zvanicno bivsi komesar eu izjavio da su oni(EU) odgovorni za otkazivanje izbora u Rumuniji i rekao ne bas da citiram ali ovaj fazon--uradili smo to u rumuniji,uradicemo i u nemackoj ako treba....

a ovako to agent izraela i to kod pirsa morgana u emisiji kaze javno
https://x.com/inside_afric/status/1848958881315127338

Tražio sam iskustva o mix prikolicama i o balirkama,ali sam shvatio da oni koji to poseduju nisu toliko aktivni ili nisu na forumima.
За микс приколицу отвори тему а балира има 640 страна и роло балирка 148

ne boj se nismo jedini
То ми, апсолутно, није утеха (нити било шта може да буде)!

Pa mi zavisimo od evrope a ne od arapa

Arapi kad dodju tj preovladaju nas nece ni biti,to ti pricam a desava se vrlo ubrzano

Gle samo od 00' do sada 25'

Ima otvorena tema za mix prikolicu. Staru rolo balirku imam i ja,a novu sa noževima izgleda ne poseduje niko(sa foruma)

Pa da su bili prepusteni sami sebi verovatno ne bi ni vaskrsli tako brzo...
Nego je uleteo kapital iz amerike i nešto opljackanog kapitala...radna disciplina, inovacije, preciznost, osvajački duh i rezultati su došli...
To sam i napisao ako si shvatio sta je trebalo da se shvati!
Oni nisu trazili djavola i nisu isli kontra ku..u jos 30 i vise godina posle rata vec su narednog dana po zavrsetku rata krenuli uz pomoc zapadnih zemlalja napred i u obnovi unisetnog.
To je sustina!

Nazad
Vrh