emigrant
Član
Izgleda se još nekom smeši odlazak u Rusiju,ako ne ode pre toga za Kanadu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na koga to ciljas??Izgleda se još nekom smeši odlazak u Rusiju,ako ne ode pre toga za Kanadu.
Zar su oni kolateralna steta ili kanta djubradi da svakakav olos primaju?!Izgleda se još nekom smeši odlazak u Rusiju,ako ne ode pre toga za Kanadu.
Ne branim malverzacije i treba ih sankcionisati, ali ima jedno veliko ALI. Nekog kazne zbog toga sto je zloupotrebio 2ha pasnjaka ili livade, a mi imamo takvih malverzacija i takvih bogacenja u drugim strukturama da su ovih 2ha igla u plastu sena. I kao slucajno odmah inspekcija kod vodja protesta ili kod ljudi sa protesta. Ili opet slucajno saobracajna policija deset puta prodje ili se parkira kao slucajno ispred kuce odredjene osobe.Vidi, sve je to ok "protiv vlasti".
Ali budimo realni ogromne su malverzacije. Ja sam ubeđen da nije u pitanju samo opozicija i učešće na protestima razlog za pasivan status. Budimo malčice realni....
Subvencije se uzimaju šakom i kapom na sve moguće neobrađive površine, pašnjake....
Neko je pisao ovde da nemogu dokazati malverzacije oko vlasnik, korisnik zemlje. E pa nije na njima da dokazuju, oni podnesu prijavu a tvoje je da dokažeš da nije tako.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Niko ti ne brani da imaš 5 računa sve oni videDa li je po zakonu da u jednoj banci imas racun i preko njega dizes subvencije, a u drugoj banci racun preko koga imas platni promet predate robe??