Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hranu ste zaboraviliAli u to vreme je to bila top tehnika. I sa tom tehnikom se živelo lepo. Sad baš ne živimo sa top tehnikom ovog vremena ali se ne žalimo...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Уффф смо једна шибица!
Ima na tvom lepom zapadu . Koliko drzavnih para je dala USA da spasi privatne banke ?Gdje to ima. Da budes privatni biznismen ,a da ti neko garantuje profit?
Nije to bas bila top tehnika ni u nasoj drzavi, a kamoli malo dalje. Nego su nasi stari a sada i mi poneki naucili da rade kako se nekad radilo i tako je dobro. Deda je bio malo radio u austriji pocetkom 70-tih kad je video tamo po selima kako se radi i kako kod nas, nije mogao da veruje. Tamo svaki paor imao djubretaru i utovarivac, ovde kod nas tek od 2000-tih je to zazivelo. Tamo svaka kuca imala vodovod, kupatilo, telefon. Kada je to kod nas krenulo? Oni su imali(austrijanci) veci trosak a i veci komfor, kakav mi sada imamo. Aj da vidim da se sad neko obrise zadnjicu za tuluzom, ili da se opere jednom.nedeljno u zimskom periodu!Ali u to vreme je to bila top tehnika. I sa tom tehnikom se živelo lepo. Sad baš ne živimo sa top tehnikom ovog vremena ali se ne žalimo...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Photoshop ?.Naravno da nije uporedivo, ali opet...
Baš tako.Imalo je i kod nas đubretara u tom periodu, moj deda je kupio Sip prikolicu 1973 koja i dan danas radi posao. Samo je naš narod zaostao u svakom pogledu pa samim tim i napredak je takav. Kod nas ljudi i dalje poje krave na kante i muzu ručno..
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Foto-šop.
Samo prosledio informaciju.Bio si???
I dobar vetar . . .Уффф смо једна шибица!