putin
Član
Koalicija crveni zuti zeleni.Šta im označava termin -Semafor.?Vidim na svakom transparentu se to pominje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koalicija crveni zuti zeleni.Šta im označava termin -Semafor.?Vidim na svakom transparentu se to pominje.
17 milijardi imaju rupu u budzetu , hteli da smuljaju ali ovi sto ih je merkelica ebala prije kao grke, istocne europljane mislim i italijane cak naguzili da za sve u EU vazi isti zakon , od koga ce da uzmu .pa poceli prepisivati od vas.Berlin kaput
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Svabo se bar buni, a sta cemo sa nasim sto lizu guzicu vlasti?
I mene zivo interesuje da li si ti ucestvovao na protestu??
disciplinovani i u protestu, sve lepo poslagano kao sibice, zamisljam kakav bi bio haos kod nas. (odma bi se kuvalo nesto, muzika, malo kolo, i te stvari, kad bi se sve pojelo i popilo, razisli be se kud koji mili moji i kukali kako nas je vlast zajebala...)
Nego, zivo me interesuje da li ima kod njih "hobista" i podele poljoprivrednika? Ili je to specificno samo za nas.
Al vole zelene da teraju mamicu im...
disciplinovani i u protestu, sve lepo poslagano kao sibice, zamisljam kakav bi bio haos kod nas. (odma bi se kuvalo nesto, muzika, malo kolo, i te stvari, kad bi se sve pojelo i popilo, razisli be se kud koji mili moji i kukali kako nas je vlast zajebala...)
Nego, zivo me interesuje da li ima kod njih "hobista" i podele poljoprivrednika? Ili je to specificno samo za nas.
Verovatno su najbolji zeleni...Al vole zelene da teraju mamicu im...
Razjuri ti to gazda dok je vreme
I sta reci? Ima li potrebe za komentarisanjem?
A jel' mogu da se upisem u ove bor.... protestante sa dva svedoka?I mene zivo interesuje da li si ti ucestvovao na protestu??
Mislis da si saljiv??A jel' mogu da se upisem u ove bor.... protestante sa dva svedoka?