Kako vidim ovde se piše o svemu samo ne o protestima. Neću da brišem da ne bude posle kako je cenzura u ovoj temi, a ne vidim kako će oni koji se interesuju za proteste poljoprivrednika išta korisno ovde pročitati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde nije ni blizu da je tako, samo unosis zabunu.Ako moze koristiti , ovako kod nas funkcionise . Obradiva zemlja se na gazdinstvo prijavljuje u agenciji koja se zove Apif ovde i svake godine se mora obnoviti i prijaviti sta ce se gdje sijati. Tu je i zakup sa ugovorima i vlasnistvo. Cim se obnovi , to od njih dobiju u ministarstvu i ovi salju opstinama vasim podatke o povrsini . Kad opstine dobiju , spiskove ,odes tamo i dobijes papir ukupne povrsine i kolko te sleduje nafte , tj 100L po ha. Taj papir nosis na pumpu koju hoces i tu kolicinu uzimas po regresiranoj cijeni kad hoces i kolko hoces tokom godine. Samo mora sve na istoj pumpi.
Koliko ja znam sastanaka nije bilo. Hemija nikad nije bila u opticaju da udje u tih 17000. Seme je bilo jedina opcija, mada se i djubre pominjalo.da li je posle kisaca bilo jos sastanaka udruzenja i vlade? Da li tih 17k ostaje samo za seme ili je ukljuceno u to i djubrivo i hemija?
Ne unosim zabunu . Pisem kako je ovde . Sacekaj dok se ozvanici kako ce biti kod vas , mozda te iznenadi da ce biti jako slicno kao i ovde . Ne unosim zabunu , pisem post koji sam mislio da moze biti od koristi , i koji je tacan . Kako bi bilo da ja tebi npr kazem , sto pises kako je u Srbiji , ovde nije tako , samo unosis zabunu ?Ovde nije ni blizu da je tako, samo unosis zabunu.
Nema tu zabune,kako sam gledao na tv u Srbiji će sledeće sezone uvoditi kartice za herbicide po prijavljenim površinama i kulturama.....dakle to će biti level iznad po zbunjenostiNe unosim zabunu . Pisem kako je ovde . Sacekaj dok se ozvanici kako ce biti kod vas , mozda te iznenadi da ce biti jako slicno kao i ovde . Ne unosim zabunu , pisem post koji sam mislio da moze biti od koristi , i koji je tacan . Kako bi bilo da ja tebi npr kazem , sto pises kako je u Srbiji , ovde nije tako , samo unosis zabunu ?
Jos jedna dezinformacija. Lepo vam kazem da unosite zabunu.Nema tu zabune,kako sam gledao na tv u Srbiji će sledeće sezone uvoditi kartice za herbicide po prijavljenim površinama i kulturama.....dakle to će biti level iznad po zbunjenosti![]()
Ako nista drugo nek kontrolisu otpad, da sve sto si kupio duzan si ambalazu da vratis, ovako baca ko gde stigneE to je bas glupo . Niko ne zloupotrebljava herbicide . Kome treba vise herbicida nego sto ima zasijanih povrsina ?
Bićete svi obavešteni na vreme.i jel se zna konkretno datum kad zasednu pregovaraci sa vladom po pitanju zahteva poljoprivrednika, da se ozvanici sta i kako za dalje?!