Kako vidim ovde se piše o svemu samo ne o protestima. Neću da brišem da ne bude posle kako je cenzura u ovoj temi, a ne vidim kako će oni koji se interesuju za proteste poljoprivrednika išta korisno ovde pročitati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde nije ni blizu da je tako, samo unosis zabunu.Ako moze koristiti , ovako kod nas funkcionise . Obradiva zemlja se na gazdinstvo prijavljuje u agenciji koja se zove Apif ovde i svake godine se mora obnoviti i prijaviti sta ce se gdje sijati. Tu je i zakup sa ugovorima i vlasnistvo. Cim se obnovi , to od njih dobiju u ministarstvu i ovi salju opstinama vasim podatke o povrsini . Kad opstine dobiju , spiskove ,odes tamo i dobijes papir ukupne povrsine i kolko te sleduje nafte , tj 100L po ha. Taj papir nosis na pumpu koju hoces i tu kolicinu uzimas po regresiranoj cijeni kad hoces i kolko hoces tokom godine. Samo mora sve na istoj pumpi.
Koliko ja znam sastanaka nije bilo. Hemija nikad nije bila u opticaju da udje u tih 17000. Seme je bilo jedina opcija, mada se i djubre pominjalo.da li je posle kisaca bilo jos sastanaka udruzenja i vlade? Da li tih 17k ostaje samo za seme ili je ukljuceno u to i djubrivo i hemija?
Ne unosim zabunu . Pisem kako je ovde . Sacekaj dok se ozvanici kako ce biti kod vas , mozda te iznenadi da ce biti jako slicno kao i ovde . Ne unosim zabunu , pisem post koji sam mislio da moze biti od koristi , i koji je tacan . Kako bi bilo da ja tebi npr kazem , sto pises kako je u Srbiji , ovde nije tako , samo unosis zabunu ?Ovde nije ni blizu da je tako, samo unosis zabunu.
Nema tu zabune,kako sam gledao na tv u Srbiji će sledeće sezone uvoditi kartice za herbicide po prijavljenim površinama i kulturama.....dakle to će biti level iznad po zbunjenostiNe unosim zabunu . Pisem kako je ovde . Sacekaj dok se ozvanici kako ce biti kod vas , mozda te iznenadi da ce biti jako slicno kao i ovde . Ne unosim zabunu , pisem post koji sam mislio da moze biti od koristi , i koji je tacan . Kako bi bilo da ja tebi npr kazem , sto pises kako je u Srbiji , ovde nije tako , samo unosis zabunu ?
Jos jedna dezinformacija. Lepo vam kazem da unosite zabunu.Nema tu zabune,kako sam gledao na tv u Srbiji će sledeće sezone uvoditi kartice za herbicide po prijavljenim površinama i kulturama.....dakle to će biti level iznad po zbunjenosti
Ako nista drugo nek kontrolisu otpad, da sve sto si kupio duzan si ambalazu da vratis, ovako baca ko gde stigneE to je bas glupo . Niko ne zloupotrebljava herbicide . Kome treba vise herbicida nego sto ima zasijanih povrsina ?
Bićete svi obavešteni na vreme.i jel se zna konkretno datum kad zasednu pregovaraci sa vladom po pitanju zahteva poljoprivrednika, da se ozvanici sta i kako za dalje?!