Uz privatne poruke sada i javno molim moje pratioce da mi ne šalju skrinšotove i linkove ka porukama koje se pišu na forumu, uopšte me ne zanima šta ljudi koji nisu upućeni u temu razglabaju. Kad sam već tu da odgovorim na dve stvari :
Neko je pisao kako je reklamna agencija Čuvari Groba jedina izašla na proteste u proleće 2022 i samim tim što su dobili đubrivo po smanjenoj ceni nije nekorektno.
Kao i sve što izlazi iz te reklamne agencije, ni ovo nije tačno.
Tada su na proteste izašli poljoprivrednici iz Banata, ekipa oko Kleuta i Rakića i verovali ili ne iz Srbobrana je bila ekipa koju je predvodio Grujić preduzetnik. Čak je bilo nešto i u Bogatiću a naravno, đubrivo su dobili jedino Čuvari. Vidim da su i kolegu Putina zaveli svojom demagogijom, treba da znate da su oni zbirno do protesta u Maju 2023 iz tri izlaska na ulice skupili oko 9,5 sati protesta a predstavljali su se kao da su u neprekidnom protestu i da umiru na blokadama od umora, moram priznati da su i mene bili ubedili u njihove bajke.
Mislim da je kolega Milan pisao kako Inicijativa hoće da pogasi sva ostala udruženja, što nema nikakve veze sa stvarnim planovima i razvojem dešavanja. Inicijativa je jedino udruženje koje nije pod kontrolom vlasti a deluje na celoj teritoriji Srbije, manje ili više uspešno. Ostala udruženja su regionalnog karaktera i mi želimo da sarađujemo sa svima koji žele da se pomogne u opstanku malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava. Naravno da bi idealno bilo da takva regionalna udruženja budu ogranci Inicijative kako bi se izlazilo u jednoj koloni i kako bi se čuli problemi u svim granama poljoprivrede ali niko ne želi da ih gasi ili uništi. Želimo da uništimo lažna udruženja kao Marjanova, Baćinina, ove što je osnovala ministarka i ostalih prevaranata ali to sad nije tema...
Takođe sada sam letimičnim pregledom video da neki ne znaju da jedan od fantomskih pregovarača 2 godine ne može da pronađe pečat koji su izgubila deca od 30 godina kad su se igrala i tako ostaje predsednik udruženja te tako treba da shvatite sa kakvim likovima imamo posla.
Izvinjavam se što sam bio opširan, nadam se da sam razjasnio neke dileme...