radashin
Član
Ja sam u Beogradu, daleko mi je Ivanjica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis da oni ZNAJU za sta se mora a za sta ne mora kupiti seme ??Ako sam dobro shvatio izlaganje ministarke oni su zahteve sve ispunili ali ne mogu da ih zakonski sprovedu jer nema skupštine.
Samo mi nije jasno ovo za povrat za gorivo. Da li sam dobro razumeo da to već može da se radi? Dakle odeš na NIS kupiš ovaj dizel od 179 i tražiš nazad tih 50 dinara da ti vrate na račun?
Što se tiče sertifikovanog semena jedino je tu vezano za soju i pšenicu koje mogu da se seju iz "ambara" ili "tavanuša". Dakle hoće da uvedu da se stalno kupuje novo seme. Ako se želi dobiti ova subvencija od 35 000. Mislim ima tu i nekih drugih kultura ali je to u manjoj meri. Za kukuruz i suncokret mora da se kupi seme.
Oko 700.000din dobija se za proizvodnju sadnog materijala. Detalnije ne znam vise nista..Ja sam u Beogradu, daleko mi je Ivanjica...
Meni se cini da je izreziran snimak,ovaj da je hteo da ide na proteste mogao je i peske da odeVideo sam ovu blokadu u Bavaništu na društvenim mrežama, više me ništa ne iznenađuje, valjda smo navikli na svašta. Da meni neko autom zatvori ulaz u dvorište, zakačio bih taj auto i odvukao ga u prvi kanal. Ponovo im se opozicija kači na protest i daje opravdanje vlasti da protest nazove političkim.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока