emigrant
Član
A šta ćete raditi kada vlasnici zemlje kažu da nije problem ali jednostavno dižemo još 150 evra na cenu arende.Onda možete dobiti ugovor o zakupu i uzmite subvencije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neće da ti kažemoA šta ćete raditi kada vlasnici zemlje kažu da nije problem ali jednostavno dižemo još 150 evra na cenu arende.Onda možete dobiti ugovor o zakupu i uzmite subvencije.
To bi bilo veoma neozbiljnoJel ono Milan Milosevic u desnom uglu ?
Dobro je da nije . Uplasio sam se da se promenio i usao sa vama u kolo .To bi bilo veoma neozbiljno
Ako zelis raditi tu zemlju uzet ces ju, ako neces, neces ju. Ljudi nikako da shvate da zarade na basnoslovnim arendama nema.A šta ćete raditi kada vlasnici zemlje kažu da nije problem ali jednostavno dižemo još 150 evra na cenu arende.Onda možete dobiti ugovor o zakupu i uzmite subvencije.
Nema tu priče.Donošenje bilo kakvog zakona neće sprečiti vlasnika da ne poveća cenu arende za iznos subvencija.Ili Nedeljko i ministarka imaju neku formulu.Hoće li takvu formulu imati i za prebacivanja gazdinstava na komšije i ostalu rodbinu.Neće da ti kažemo
Živeo budući ministar.Samo bez sikiracije, reforma poljoprivrede stiže, nekoga prirodna selekcija a nekoga nedostatak ambicije
Pusti ih da žive u zabludama.Kao i uvek.Umesto da se rešavaju mnogo jači problemi oni mlate praznu slamu-kome idu subvencije.Kako ste meni stalno govorilida moram prihvatiti pravila igre.Uzmi ili ostavi.Ali ćete osetiti.
Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Ti si Zorane propao kao m..da kroz icepane gaće, ne vadi te ništa. Nema reforme, zakona i pravilnika koja te vade, da me izvinešTakođe dobro pitanje.
Ja plaćam doprinose na preduzetničku radnju, 27000 svaki mesec. Ne znam sta me dotiče ili ne. Sam pravim prihode i uplaćujem penziono i socijalnoMi nismo još propali za tvoju informaciju,
Smeta ti pitanje što je G79 postavio jer te dotiče.
Pa ako ti trenutno i gospoda Dzon Dirovi ne krecete u probadanje zasto se protestvuje ?Neko propadne, a neko tapka u mestu 20 godina. Dodje mu isto, ali zato zna sve, u sve se razume, od nicega pravi problem i uvek je antiprotivan.
Ti si Zorane reper za sve, idealan poljoprivrednik i nosilac poljoprivrede Srbije u budućnostiA u kojoj si ti grupi od te dve kad toliko poznaješ materiju.Nešto se i ne sećam da sam te spomenuo a javljaš se.
Ma on je samo uvlakač,Nedeljkovićima,ilićima..Pa ako ti trenutno i gospoda Dzon Dirovi ne krecete u probadanje zasto se protestvuje ?
A ti pitaj Nedeljka koji je zahvaljivao Marjanu R. na proslim protestima jer opet Marjan daje zeleno svetlo . Nemoj spustati " male " paore jer ti oni nece zavuci ruku u dzep !