U neku željezaru,dal u Smederevo ili negdje drugo ne znam......ugl,ima više privatnih prevoznika nego ugljaA jel to ide za neki autoput ili dje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U neku željezaru,dal u Smederevo ili negdje drugo ne znam......ugl,ima više privatnih prevoznika nego ugljaA jel to ide za neki autoput ili dje?
Za sljunak sam mislio , al da ne skrecemo temu.U neku željezaru,dal u Smederevo ili negdje drugo ne znam......ugl,ima više privatnih prevoznika nego uglja
@novii
Ti kao administrator bi trebalo da bolje ispratiš poruke naročito članova inicijative, stiga i ostalih udruženja koja zajednički deluju i protestvuju u ime svih nas a ne da pitaš i pokušavaš da razjašnjuješ ono što je svima jasno.(ako si ironičan u svojim postovima izvinjavam ti se ali za tim nema potrebe u ovom trenutku)
Inicijativa i ostala udružena udruženja su odbila da razgovaraju sa predsednikom jel on ni po ustavu ni po ničemu nije zadužen da donosi odluke i da se meša u rad vlade i resornog ministarstva , čak se traži i njegovo izvinjenje zbog izjava što više nego podržavam. To je u normalnim zemljama tako. Zahtevi su već poznati, i koliko sam shvatio posle neuspešnog sastanka sa premijerkom traže pismeno izjašnjenje vlade i ministarstva.
Ovi nesrećnici što su baš u ovom trenutku razgovarali sa predsednikom nemaju nikakve veze sa protestima i ovim ostalim udruženjima.
Oni su tu samo da se napravi mediski spin i unese pometnja u protestante kako predsednik rešava stanje u agraru i da ih predsednik potapše po ramenu a možda padne u dogledno vreme i neka ponova u njihovoj avliji u budućnosti. Bar je do sad to bila praksa.
I ne nisam na protestima jer je ovde kod mene na jugu svima sve potaman na žalost...
Ovo je već za prepisku preko privatnih poruka, ljude koji prate proteste ne zanima previše što tebe interesuje što tebe interesuje da li je dugi član foruma bio negde i ne zanima ih ni njegov odgovor.@Sremcevic Ako si ti da meni naredjujes sta da ja radim?Učestvovao sam ja u dosta protesta, i 1996. i 5. oktobra na primer, da li si ti tada bio tamo?