mixer87kac
Član
Bilo je mislim na instagramu da je neko pomenuo kako svi voze nove traktore pa su ga pitali zašto on ne vozi fiću...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel si u NS?Za traktor mi je daleko pa cu posle kolimaBilo je mislim na instagramu da je neko pomenuo kako svi voze nove traktore pa su ga pitali zašto on ne vozi fiću...
A jesi li ti čuo da su popu Šimi ukrali bicikl i da ga još nisu pronašli.Eto, komunjarsko naprednjacka njuska misli da je od kredita
То су нам подвалили у пакету шта нуде који смо одбили. То је од 105+, а захтев (њихови пулени) и то са нама нема везе.Već viđenpet se spominju profesionalni poljoprivrednici,ne znam u kom kontekstu ali je zakon već spreman.Znači da se hobisti spreme za uskraćivanje subvencija kao onomad.
Samo jedna ispravka, od tih 8.000 subvencija je 4.000 a ostale 4.000 je pomoc. Da se nismo pobunili oni su planirali da sledece godine vrate na 4.000 pod izgovorom da je tolika i bila subvencija ali da je drzava pomogla poljoprivrednike zbog skoka inputa..Bio sam juce kolima sa bratom da podrzim ljude, sta god da izdejstvuju bolje je od nicega, ali mislim da bez ozbiljnih subvencija od bar 250-300 evra nema napretka i da je sve presipanje iz supljeg u prazno. Sa subvencijom od 8000 dinara oni su za celu Srbiju i sve poljoprivrednike izdvojili sumu od oko 100 miliona evra, a samo na onaj stadion u Surcinu planiraju da bace 300 miliona.
Pa da li je normalno da subvencija za celu poljoprivredu Srbije iznose 100 miliona evra, a da Telekom placa 600 miliona da prikazuje Engleski fudbal. Ocigledno je da para ima na pretek za sve, ali ne i za nas.
Ma ja nisam trenutno u Srbiji. Vraćam se 13-14. Ako još budu tamo ja dolazim... To sam im i u grupi napisao pre protesta...Jel si u NS?Za traktor mi je daleko pa cu posle kolima
Svaka cast gosp Slankamencu na izjavi ali zato ovaj bezimeni je usrao sve.Bez politicara i pozdrav za sve
Ja sam mislio da će prvi zahtevi biti: plavi dizel, veće subvencije, realne cene polj.proizvoda,ukidanje kojekakvih zabrana izvoza,kontrola cene đubriva,regulisanje zaostalog duga za PIO i socijalno...Ja onda, kao spadam u profi, al meni se to u opšte ne sviđa... I smatram da nema potebe za tim... To neko iz ličnih razloga vodi na svoju vodenicu
Ја колико знам 30ак стижана је отишло синоћ у Н.Сад да подрже протест.Gledam Radoslava na N1 gde kaze da su Stizani popustili pod pritiskom i da su se zadovoljili sitnim ustupcima.
Možda je pokušaj da unesu razdor među poljoprivrednicima.Ali je Nedimović izjavio da je zakon gotov.То су нам подвалили у пакету шта нуде који смо одбили. То је од 105+, а захтев (њихови пулени) и то са нама нема везе.
Bezimeni se zove Srdjan Zunic. Laprda da se ne trazi pomoc od Vucica, a kada je imao problem privatne prirode kada se zalio na teror policije i drugih drzavnih organa, tri dana je sa porodicom strajkovao ispred predsednistva Srbije i trazio prijem kod tog istog Vucica. Na snimku je puno pricao, ali nista konkretno nije rekao.Svaka cast gosp Slankamencu na izjavi ali zato ovaj bezimeni je usrao sve.Bez politicara i pozdrav za sve