Nemaju svi penzioneri 13000 penziju.Čime leba ti.Sa 20000,5,5 % povećanja godišnje.Znaš li koliko je to na 13000.Kada bi utrčao neki nov traktor onda bi možda razmislio-ali tako ne podmićuju ( skup je glas)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaju svi penzioneri 13000 penziju.Čime leba ti.Sa 20000,5,5 % povećanja godišnje.Znaš li koliko je to na 13000.Kada bi utrčao neki nov traktor onda bi možda razmislio-ali tako ne podmićuju ( skup je glas)
Zorane ne treba banalizovati. Ima i penzionera koji javno protestvuju protiv ove vlasti. Ali jeste činjenica da je mnogima ispran mozak sa programom tv pink, hepi, i mnogim drugim, pa se više brinu o mikiju i staniji (namerno mala slova), nego o sudbini svojih unuka.E pa ljudi,dok je penzionera onda se ne sekirajte.Vlast onda nećete promenuti skoro-jer ćete promenuti mišljenje kad budete penzioneri i bićete kao ovi sadašnji.Biće vam penzije i više nego dovoljne pa i te od 13000 i manje.Pa lepo sednete ispred prodavnice,pijuckajte pivo jer to rade današnji penzioneri.Valjda će biti za pivo.
Ti im nisi zanimljiv jer si skup (traktor). Ali znaju da sa 2-3 crvene ima mnoooogo koji ce glasati. I opet rokaj jos 4 godine.Čime leba ti.Sa 20000,5,5 % povećanja godišnje.Znaš li koliko je to na 13000.Kada bi utrčao neki nov traktor onda bi možda razmislio-ali tako ne podmićuju ( skup je glas)
Да ли знаш да свако ко је добио ухлебљење преко странке је дужан да скупи одређен број гласача и то 90% њих и успе. Ето одакле му гласова и ове изборе ће тако победити и сваке наредне. Већ увелико се врбује ново људство за гласање и да знаш на шта су људи све спремни за боље и нисмо.Koliko ljudi iz svog okruženja poznaješ da je uhlebljeno preko SNS-a na državnim jaslama?Stvarno veruješ da je taj procenat dovoljan da ovaj jaše 10 godina?
Ko hoće, i posle slikanja može da precrta zaokruženog žvalonju i da zaokruži nekog drugog. Takav glas bi trebao biti važeći koliko sam ja shvatio, ako ništa drugo, nije žvalonja dobio glas.Prilikom zaokruživanja,treba i da slika sa ličnom kartom i listić.Tako da se ne završava sve na obećanjima da će se glasati a da ti posle glasaš za drugog ili ne glasaš uopšte.
Onda je nevažeći.Ko hoće, i posle slikanja može da precrta zaokruženog žvalonju i da zaokruži nekog drugog. Takav glas bi trebao biti važeći koliko sam ja shvatio, ako ništa drugo, nije žvalonja dobio glas.