Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Tacno tako. A im se i ne vozika na te cene nafte + ako je kabiolet... Nisu neregistrovane ti traktori bez razloga. Ta mala gazdinstva nemaju finansije da placaju tehnicki koji je 5x skuplji nego pre 5 god., a psenica nije 5x skuplja nego pre 5 god...

Tacno tako. A im se i ne vozika na te cene nafte + ako je kabiolet... Nisu neregistrovane ti traktori bez razloga. Ta mala gazdinstva nemaju finansije da placaju tehnicki koji je 5x skuplji nego pre 5 god., a psenica nije 5x skuplja nego pre 5 god...
U celom Kragujevcu i okolini nema ni jedno mesto za tehnicki pregled. Imali smo jedno, pa od skoro ni jedno.
Najblize nam je u Batocini.
Sve to pod uslovom da su traktori tehnicki ispravni da bi uopste mogli i da urade tehnicki pregled.

Svaki dan neki novi mamac za glasače (20000 evra za majke koje su se porodile ove godine pa nadalje) neko novo obećanje A NAS POLJOPRIVREDNIKA NIGDE NEMA!!!!! AUUU LEB TI......
Slaba vajda i od naših protesta,tj malo nekom zamažu oči ili nekog kupe za sitne interese NI NE RAZMIŠLJAJU DA REŠAVAJU NAGOMILANE PROBLEME U POLJOPRIVREDI.
Zato ljudi 3.aprila nadjite vremena da izadjete na izbore i KAZNIMO OVA XOVNA koja sve rade PROTIV POLJOPRIVREDE!!!!!!
A i to za majke 20.000 pomoci da, ali to je max iznos pomoci koja ce iznostit 20% od investicije… ali pod uslovom da plata nije veca od prosecne, a ja bih ga pitao kako misli da dvoje na stanu zive sa manjom platom od proseka i kupuju kucu ili stan gde ce ostvariti pomoc od 20.000€ a da je to 20% od vrednosti nekretnine…

Dobice cigani nemoj se brinuti,moje selo za 10 godina ce biti cigansko selo,dobijaju kuce po selu dzabe od drzave.To je najgori otpad od ljudi,nije ih dzabe Hitler hteo sve pobiti,a ova govn... na vlasti im daju sakom i kapom samo da se sto vise kote kao pacovi.

......za ovo vozikanje se ima goriva a nama ??
Danas mi stigla poruka od NIS-a...
Postovani,
Uprkos ogranicenju visine maloprodajnih cena naftnih derivata, a u susret predstojecoj prolecnoj sezoni, nastavljamo sa popustima na gorivo. Vas popust bice 6 din/l, pocev od 19.2.2022. Hvala Vam na razumevanju!
SEREM VAM SE U POPUST!!!!!

[/URL]
......za ovo vozikanje se ima goriva a nama ??
Danas mi stigla poruka od NIS-a...
Postovani,
Uprkos ogranicenju visine maloprodajnih cena naftnih derivata, a u susret predstojecoj prolecnoj sezoni, nastavljamo sa popustima na gorivo. Vas popust bice 6 din/l, pocev od 19.2.2022. Hvala Vam na razumevanju!
SEREM VAM SE U POPUST!!!!!
Imam i ja identicnu poruku, sa popustom od 4 dinara :D

Kako ih nije sramota 4-6 din po litri? NIS je veliko sr...e.
U Kuli ko kupuje u Cash&Carry dobi.ja vaučer na MB Petrol pumpi od 15 din/litri, ali mora iskoristiti isti dan.
Nego ima li neko m.da u opštini Kula da istera traktore u četvrtak? Ili smo i dalje najveće kukavice u okolini?

Poslednja izmena:
Di da idem u pixku moje matere kad mi je neregistrovan traktor?? Verujem da ima mnogih sa istom situacijom.Ako smo trpeli 10 godina istrpeću još mesec i po dana i onda sledi KAŽNJAVANJE!!!!! Niko te neće kazniti,glasanje je anonimno i sav svoj gnev mogu da iskažem NE ZAOKRUŽIVANJEM OVIH GOXANA!!!!! Tu mi/nam nemogu ništa a MOGU DA IZGUBE VLAST A TO ĆE IH NAJVIŠE BOLETI!!!!!

Nazad
Vrh