ako mislis na mene,nesikiraj seNemoj ga vise braniti izgubices arendu!
imao sam drzavne 3 hektara a bez njih mogu i dalje da nastavim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako mislis na mene,nesikiraj seNemoj ga vise braniti izgubices arendu!
tako mlad a tako ljut
Izvinjavam se svima ....ali ljudi ne citaju postove a ja se bezveze trudim da iskazem neko moje misljenje...IZVINITE SVI....NISAM U PRAVU ....ALI AKO IKAKO MOZETE PRE NEGO STO NEKOM NESTO KAZETE PROCITATE POSTOVE U VEZI SA TEMOM.........Hvala vam svima i IZVINITE JOS JEDNOM!!!tako mlad a tako ljut :omoc:;
neces daleko stići u životu
Pa ok ekipa je bila iz Gaja,a mislim da nece svi da licitiraju.Tu sta ce u ponedeljak da se izdesava zivo me interesuje.Jel znas onu poslovicu "nikad svatovi nisu jaci od sela"e kod vas mi se cini da je kontra situacija.Kod nas su isli ljudi na proteste samo ljudi koji ce da licitiraju drzavnu zemlju.
Sta pricas ti? Jesi normalan? Citaj postove.... Ja radim 35hektara svoje zemlje i 80hektara zakupa privatne zemlje.... i dobio sam na pravo preceg zakupa 50hektara drzavne od sledece jeseni.... i drzim od 50 do 90bikova godisnje....gde si ti covece od mene ....milion godina....tri zivota....I OPET SE ZALAZEM DA NE TREBA DATI MENI ...NEGO LJUDIMA POPUT TEBE
......koji imaju 10tak hektara a zive od zemlje.. I ZATO NISAM NA PROTESTIMA JER NISU KORISNI ZA TEBE..I rekao sam da si u pravu u vezi kupovine zemlje.....samo sam na tvoju konstataciju "da se stocari boje ratara...da ce ostati bez zemlje" reagovao tako da probas da sa malo zemlje napravis veliku proizvodnju....gde se radi 365 dana godisnje ....da sa tih 10tak hektara napravis npr hranu i proizvedes 40....50 junadi.. pa da ti drzava da besplatan sistem za navodnjavanje...subvencije...obezbedi trziste....da pomogne sa refundiranjem izgradnje objekata....da treba ici na to da se manji ratari forsiraju u stocarstvu...da ces tako lakse ziveti a vise raditi..Jer tesko je uhvatiti zamajac raditi 10dana godisnje a toliko ti i ne treba da uradis 10hektara.....Ja se izvinjavam na dobronamernom savetu.....A svi moji postovi i stavovi su da treba forsirati ljude poput tebe a ne ljude poput mene mozes procitati.....A sa takvim mozgom tesko ces ti druze napredovati....Napadas ljude koji su dobronamerni prema tebi i slicnima i koji zele da se zakon prilagodi vama a ne slicim meni i mnogo vecim a branis ratare koji se bore samo za svoju g....cu i hoce da ti otmu i tih 10hektara.... Ja sam OFF JER LJUDI OVDE NE CITAJU POSTOVE....pojavljuju se niodkud i glume ludilo!!! Strasno!
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Kad su bili prosli protesti, uvek je bio skup, a sad se dogovorili 5 ljudi i otisli na proteste, nikakav ni skup ni nista ko oce da ide ko nece.Kod nas je sve kontra izgleda.Neki kaze ako licitiraju gde je psenica da ce da oru, e sad ostaje pitanje da se vidi sta ce.Ludnica je kod nas.Pa ok ekipa je bila iz Gaja,a mislim da nece svi da licitiraju.Tu sta ce u ponedeljak da se izdesava zivo me interesuje.Jel znas onu poslovicu "nikad svatovi nisu jaci od sela"e kod vas mi se cini da je kontra situacija.
Sedmoro je bilo njih.Pa kako ti Milos nije rekao bio je i on.Najbolje resenje je da oru tj najsigurnije za njih.Imaju i iz Vlade RS zeleno svetlo ALI receno im je kao kad ti i ja pricamo "ma preorite"niko nece zvanicno da im to potpise.Kad su bili prosli protesti, uvek je bio skup, a sad se dogovorili 5 ljudi i otisli na proteste, nikakav ni skup ni nista ko oce da ide ko nece.Kod nas je sve kontra izgleda.
Ako me neko zvao da pita samo dal cu da idem ili ne, ne pomerio se sa stolice sad gde sedim, pozive nikad ne brisem, poruke takodje ako mi neko ne veruje.Uvek su se dogovarali ali sad ne znam sta je tu bilo, jos nisam cuo celu pricu.Znam ko je sve bio.Sedmoro je bilo njih.Pa kako ti Milos nije rekao bio je i on.
Mnogo je to komplikovana prica(ceo roman moze da se ispise sta se tu sve desavalo u zadnjih nekoliko god.) a nije ni vreme ni mesto ovde da se o tome prica.Imaju mnogo padobranaca ...
Jbg pa to je sada postalo moderno svuda...
Zasto bi se razlikovali oni od ostatka drzave?
Ili stvar dogovora ili da spreme kesu pa kom opanci kom obojci ili da se malo teraju sa tajkunima , isteraju im dobre pare i onda 10 rsd sibica i nikad vise niko nece doci da se k...rci na tvom pragu...
Ko je posejao taj mora i da zanje. Ja mislim da taj zakon jos uvek vazi. Nema veze gde je posejano moze i na tvoje a na tebi je da na sudu dokazujes da su oni posejali na tudje ....Sedmoro je bilo njih.Pa kako ti Milos nije rekao bio je i on.Najbolje resenje je da oru tj najsigurnije za njih.Imaju i iz Vlade RS zeleno svetlo ALI receno im je kao kad ti i ja pricamo "ma preorite"niko nece zvanicno da im to potpise.