slobapatrola
Član
Au pa sto?Pa sve nam lepo krenulo nema razloga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja znam jako dobro sta pisem,a sutra ce i zvanicno biti istaknuto.U sredu se nastavlja žetva suncokreta i soje. Ti sto su hteli da protestvuju su to trebali da urade dok je kisa padala.
Kolega da te pitam nesto...kad kazes trazili ste gledajte!?Sta to znaci?Ako se odnosi na vlast a mislim da se odnosi i ako ti nisi glasao za Nikolica znaci da je bilo odlicno i ruze cvetale dok je bio Kostunica i Tadic???Ljudi hoce promene nadaju se necem i na tome im ne treba zamerati....sta smo sve radili kad smo rusili slobu i sta prudnuli u čabar,pa niko nas nije zakopao kao Tadic,dinkic,svi min poljoprivrede u njegovo vreme i ostali sljam.
Necemo valjda da izneverimo ljude, makar i bajsevima da damo podrskuRekao ja sinoc da ce danas izaci zvanicno ko ce se vozi
Do Pozarevca da verglam pedale,pa dal' si ti lud.Ko zna sta ce se desi do srede znas ti kolko je to vremena.Mozda uljare izadju npr u utorak sa novim cenama a mozda i mi malo proteramo traktore,cisto da se vidi da smo tu.Naidji veceras sa ovima tvojima,u 20h je UO NAPSa a posle malo u kafanu.Necemo valjda da izneverimo ljude, makar i bajsevima da damo podrsku
Sto kaze grunt idem na ladnog Jelenka
Susa je uzela 50% roda, sad ako ostavimo i ovo da propadne sta onda radimo? Proteste podrzavamo, ali malo su se poklopili sa zetvom.Izaci ce oni kojima je dosta ovog za,,,nja a onima kojima je dobro ce ici da skidaju suncokret a posle ce i oni da se pridruze protestima kada je bitka gotova.