Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ti se vodis logikom "ako je meni crkla krava, neka crkne i komsiji, pa makar ni ja ne imao mleka". Zato smo tu gde jesmo. Moju zemlju mogu da otmu samo puskom, jer su je moji preci krvlju zalili. Pa ne mogu ja odavde da cuvam tvoju zemlju. Ko se cuva i Bog ga cuva. Brani svoje, a evo ja cu ti prvi pomoci.Zaboravicete na Tenis kao sto ste zaboravili i na Al Dahru. Evo ih kod nas u komsiluku samo vrsljaju po ataru i otimaju deo po deo teritorije, sto i vama isto zelim jer kad sam ja vikao da ce se isto i vama desiti vi rekli kako ja i nas 200 otimamo drzavnu zemlju. Eto vam sad Tenis pa ce te bar imati uzornog komsiju.
Neko je vec stavio u temi o suncokretu onu poucnu rusku basnu.
Kada jednom budemo slozni,nece skoro,nece moci niko da se zajebava sa nama jer smo mi jedina grana koja donosi suficit ovoj zemlji.
Dobro si to rekao,resavaju se samo goruci problemi.Kod nas na sastancima kad je neka vruca tema kao ova dodje kompletan UO,kad je tema strategija poljoprivrede i resavanje dugorocnih problema dodje jedva pola njih.Koliko ljudi je poslalo samo 1 mejl za javnu raspravu oko izrade novog zakona o polj.zemljistu?Mozes ih izbrojati na prstima....Da se zahtevi na svim prošlim protestima nisu svodili samo na subvencije koje nam otmu pre nego što ih dobijemo ili ih uzmu kroz manju cenu naših proizvoda.Mnogo krupniji problemi su tako ostali nerešeni pa su se nagomilali.Sada nemamo ni moći ni sredstava da utičemo.Treba samo shvatiti da se ovim odnosom prema poljoprivredi jasno ide ka uništenju našeg poljoprivrednika i prodaja naše dedovine strancima što do sada nije uspelo klasičnim ratom.
Dragane nisam lično mislio na tebe da ćeš ti blokirati, već sam te pitao zato što si ti postavio tekst o blokadama puteva (post 9308 ), mada evo pitanje je upućeno i ostalima koji blokiraju puteve. Evo da ti kažem da si u pravu, nisam nikad išao na blokade i ne planiram. Kada su prošle blokade bile kasnio sam na posao zbog vaših zajebancija. Šta bi ti rekao kada bih ja tebi blokirao put kad ideš na njivu u špicu sezone da radiš a ne možeš da prođeš od mene jer ja moje probleme rešavam tako što tebi i ostalim poljoprivrednicima blokiram put. Ako si dobro pročitao moj post, u njemu ti se nalazi rešenje. Ministarstvo i ostale boli uvo što si ti meni blokirao put, nas dvojica se češemo gde nas ne svrbi. Ko kaže da moraš traktorom da protestvuješ? Nigde ne piše ako izađeš na protest traktorom da će oni ispuniti tvoje zahteve. U Beograd idi autom, autobusom, biciklom, peške pa te neće dirati.Prvo citiraj mi post gde sam napisao da cemo blokirati puteve!!!!
Drugo iz tvog pisanja ocigledno je da nikad ovo nisi radio,da si i jedne proteste odradio znao bi da se bolesni propustaju,da se trudnice i mala deca propustaju...Trece organizuj se ti pa mi pokazi metod kako da udjemo traktorima u BG,posto sve znas,a resenje nigde ne dajes,cista demagogija.Svi mi znamo sta ne valja i sta bi trebalo nema potrebe da nam objasnjavas,nama treba RESENJE tih problema....
BOKIBOLE; [COLOR=#135D38 je napisao(la):- - - - - - - - - -[/COLOR]
A ladno bi pristao da ti suncokret isplate po 45 din.????????????????
Dragane nisam lično mislio na tebe da ćeš ti blokirati, već sam te pitao zato što si ti postavio tekst o blokadama puteva (post 9308 ), mada evo pitanje je upućeno i ostalima koji blokiraju puteve. Evo da ti kažem da si u pravu, nisam nikad išao na blokade i ne planiram. Kada su prošle blokade bile kasnio sam na posao zbog vaših zajebancija. Šta bi ti rekao kada bih ja tebi blokirao put kad ideš na njivu u špicu sezone da radiš a ne možeš da prođeš od mene jer ja moje probleme rešavam tako što tebi i ostalim poljoprivrednicima blokiram put. Ako si dobro pročitao moj post, u njemu ti se nalazi rešenje. Ministarstvo i ostale boli uvo što si ti meni blokirao put, nas dvojica se češemo gde nas ne svrbi. Ko kaže da moraš traktorom da protestvuješ? Nigde ne piše ako izađeš na protest traktorom da će oni ispuniti tvoje zahteve. U Beograd idi autom, autobusom, biciklom, peške pa te neće dirati.